HomeHL-9Συνελήφθη ο αδελφός του 37χρονου πιστολέρο που πυροβόλησε τους Κρητικούς στο Γκάζι

Συνελήφθη ο αδελφός του 37χρονου πιστολέρο που πυροβόλησε τους Κρητικούς στο Γκάζι

Καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη στην Αθήνα ο αδελφός του 37χρονου Αλβανού κακοποιού που πυροβόλησε τρεις νεαρούς από την Κρήτη στο Γκάζι, Γκιώνι Ιντρίτζι, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ.

Ο συλληφθής έχει καταδικαστεί στην Αλβανία για ένοπλες ληστείες και η χώρα είχε εκδόσει διεθνές ένταλμα.

Ο Γκιώνι Ιντρίτζι συνελήφθη το Σάββατο (3/2) στην οδό Λιοσίων 300, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών, κοντά σε μια επιχείρηση αυτοκινήτων και τη στιγμή που έπαιρνε καφέ. Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι απασχολεί τις Αρχές από τις 16 Δεκεμβρίου 2023, όταν ο 37χρονος πιστολέρο τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς, που βρίσκονταν στην Αθήνα για να γιορτάσουν τον γάμο ενός εκ των θυμάτων του Αλβανού κακοποιού.

Το ένταλμα, βάσει του οποίου συνελήφθη εκδόθηκε από την Αλβανία, καθώς ο δράστης είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του και ενώ είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αλβανικό αστυνομικό τμήμα, αυτός το είχε σκάσει και ήταν στην Ελλάδα. Μάλιστα, πληροφορίες που επικαλείται το vradini.gr, αναφέρουν ότι περνούσε «ζωή και κότα» και κυκλοφορούσε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς προφυλάξεις. Ο Γκιώνι Ιντρίτζι είχε καταδικαστεί στην πατρίδα του για ένοπλες ληστείες.

Εν τω μεταξύ, η Αστυνομία αναζητά ακόμα τον αδελφό του, Νάρντι Ιντρίτζι, για τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι. Ο πιστολέρο ηλικίας 37 ετών, στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα. Το 2012 ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας. Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αδίστακτο κακοποιό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση