HomeHL-GreeceΜεσολόγγι: «Ίσως ο Μπάμπης έμαθε κάτι που δεν έπρεπε και τον έβγαλαν από τη μέση» – Έρευνες για το όπλο

Μεσολόγγι: «Ίσως ο Μπάμπης έμαθε κάτι που δεν έπρεπε και τον έβγαλαν από τη μέση» – Έρευνες για το όπλο

Έρευνες στον χείμαρρο Αγριλιάς για την ανεύρεση του όπλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στον τόπο όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να συσχετίζει το έγκλημα με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας που φέρεται να λυμαίνεται τον κάμπο του Ευήνου.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο Star, εκτίμησε πως πιθανόν ο Μπάμπης να έμαθε κάτι άθελά του για τον κρεοπώλη που τον έβαλε σε κίνδυνο, καθώς τα χρήματα που φέρεται να χρωστούσε ο 50χρονος στον 31χρονο δεν φαίνεται λογικό να αποτελούν το κίνητρο για το φονικό.

«Πιθανόν, και αυτό είναι δικό μου σενάριο, ο Μπάμπης να είδε κάτι άθελά του, να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. Να βρέθηκε δηλαδή στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Ενδεχομένως να απείλησε τον κρεοπώλη ότι θα αποκάλυπτε στις Αρχές αυτό που έμαθε, αν δεν του επέστρεφε τα χρήματα που του δάνεισε, και τότε εκείνος ή εκείνοι τους οποίους αφορούσε αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μέση» ανέφερε δίνοντας μία πιθανή εκδοχή για το κίνητρο του εγκλήματος.

Έρευνες στον χείμαρρο της Αγριλιάς για να βρουν το όπλο που πυροβολήθηκε ο Μπάμπης

Την ίδια ώρα στον χείμαρρο της Αγριλιάς, στην περιοχή των λυόμενων, εστιάστηκαν σήμερα οι έρευνες για την ανεύρεση του όπλου του Μπάμπη Κούτσικου.

Οι αρχές, όπως αναφέρει το aixmi-news.gr «χτενίζουν» το σημείο προκειμένου να εντοπίσουν το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος.

Η ανεύρεση του όπλου είναι σημαντική, διότι θα δείξει στους ειδικούς αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε για να στερήσει τη ζωή του 31χρονου, και για αυτό σκάφος με ειδικούς έκανε αναζητήσεις στα νερά του χειμάρρου.

Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Μπάμπης Κούτσικος πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση από δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα συγκεκριμένου τύπου όπλα χρησιμοποιούνται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Όπως φέρεται να αναφέρει ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ο 31χρονος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά αριστερά στο στήθος, κοντά στην πλάτη.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση