HomeΚΡΗΤΗΣυγκρατημένη αισιοδοξία από τις επαφές του Δημάρχου Ηρακλείου στην Αθήνα

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τις επαφές του Δημάρχου Ηρακλείου στην Αθήνα

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Να δώσουμε στον Δήμο μας την αναπτυξιακή προοπτική που αξίζει και δικαιούται»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας, ολοκληρώθηκε το μπαράζ συναντήσεων του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού στην Αθήνα, που είχε ως στόχο την επίλυση της δύσκολης άσκησης της κατάρτισης του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το 2024.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, μαζί με την Γενική Γραμματέα του Δήμου Μαρία Σκραφνάκη, πραγματοποίησε διαδοχικές συσκέψεις εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη των Υπουργείων, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, τον Πρόεδρο και την Διευθύντρια του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων Δημήτρη Σταμάτη και Δήμητρα Ασημάκη αντίστοιχα.

Ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός ευχαρίστησε τους Υπουργούς, τα πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη για τη συνεργασία και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε μια σειρά πολύ χρήσιμων πολιτικών αλλά και τεχνικών συσκέψεων στην Αθήνα, με σκοπό την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου στο πλαίσιο της κατάρτισης του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το 2024. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε διάφορα επίπεδα και πολύ σύντομα θα ανακοινώσω τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσουμε.
Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας παραμένει το να μετατρέψουμε κάθε δυσκολία σε ευκαιρία και να δώσουμε στον Δήμο μας την αναπτυξιακή προοπτική που αξίζει και δικαιούται.».

Διαφήμιση
Διαφήμιση