HomeHL-SportsΟΦΗ-Κηφισιά 1-2

ΟΦΗ-Κηφισιά 1-2

Ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Κηφισιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι φιλοξενούμενοι σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο με τον ίδιο παίκτη (Ογκνιέν Οζέγκοβιτς) προηγήθηκαν με 2-0, το γκολ του Αποστολάκη ξαναέβαλε την ομάδα του Ηρακλείου στο παιχνίδι, αλλά στον χρόνο που απέμενε δεν κατάφερε κάτι περισσότερο και γνώρισε εντός έδρας ήττα από την ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”:

2′ Ο Μιλίτσεβιτς εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα στον αμαρκάριστο τον Τεσέιρα, ο Πορτογάλος ανενόχλητος από τη μεγάλη περιοχή σούταρε άστοχα.

6′ Νέα εκτέλεση κόρνερ του Μιλίτσεβιτς, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και η μπάλα [έρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπάουμαν.

7′ ΠΕΝΑΛΤΙ. Ο Ματέους Σάντος βγήκε στην αντεπίθεση, πάτησε περιοχή και ανατράπηκε από τον Μπρεσάν, με τον Μανούχο να καταλογίζει -μετά κι από την εξέταση του VAR- πέναλτι.

10′ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση σημαδεύοντας την αριστερή αγωνία, δεξιά έπεσε ο Μπάουμαν και η Κηφισιά άνοιξε το σκορ.

11′ Μακρινό και άστοχο του σουτ του Μεγιάδο μετά την πάσα του Αποστολάκη. Ήταν η πρώτη τελική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

18′ Η Κηφισιά κυκλοφόρησε τη μπάλα έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, με το σουτ του Μενέντες να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Μπάουμαν.

43′ Σουτ του Τοράλ εντός περιοχής, έβγαλε σωτήρια ο Μιλίτσεβιτς με τάκλιν και στη συνέχεια ο Τσάπαν απομάκρυνε.

45+2′ Ωραία πάσα του Λάρσον στον Ριέρα, ο οποίος αστόχησε υπό την πίεση του Τσάπαν. Ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή πως υπήρχε πέναλτι, αλλά ο Ριέρα ήταν οφσάιντ και συνεχίσθηκε το παιχνίδι.

57′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλίσεβιτς, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μπάουμαν.

59′ Άστοχη η επευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς.

64′ ΓΚΟΛ 0-2. Ο Ματέους Σάντος έκλεψε τη μπάλα από τον Λάρσον και πάσαρε στον Μενέντες, ο Αργεντινός γύρισε τη μπάλα και ο Οζέγκοβιτς με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

69′ Κοντινή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου μετά από εκτέλεση κόρνερ, απομάκρυνε η άμυνα της Κηφισιάς.

71′ ΓΚΟΛ 1-2. Ωραία κίνηση του Αποστολάκη, ο οποίος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι στην εκτέλεση κόρνερ του Νέιρα και με την πλάτη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.

75′ Ο Τοράριρσον απέφυγε τον Σολόα και σούταρε, αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε.

78′ Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ζήτησαν πέναλτι, καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μποτία μετά από σουτ του Φελίπε, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.

83′ Μακρινό σουτ του Κρισιούμα, έπεσε και μπλόκαρε στη γωνία του ο Μπάουμαν.

90+6′ Πολύ ωραίο μακρινό σουτ του Νέιρα, το οποίο μπλόκαρε ο Αναγνωστόπουλος.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Αρμακώλας (Κυκλάδων)
4ος διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

ΟΦΗ (Πεπ Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (67′ Νέιρα), Tοράρινσον, Βούρος, Μπρεσάν (37′ λ.τρ. Λαμπρόπουλο), Γαγιέγος, Μεγιάδο (52′ Μπάκου), Ριέρα (52′ Φελίπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν (90+1′ Λάντρε), Τεσέιρα, Μιλίσεβιτς, Βαφέα, Σολόα (90+1′ Τσανάτζια), Μενέντες (76′ Μποτία), Κρισιούμα, Μπιφουμά (61′ Ίλιεφ), Οζέγκοβιτς (76′ Τετέι).

Διαφήμιση
Διαφήμιση