HomeΕΛΛΑΔΑΚερατσίνι: Ο 78χρονος βίαζε την εγγονή του από τα 9 της χρόνια

Κερατσίνι: Ο 78χρονος βίαζε την εγγονή του από τα 9 της χρόνια

Από τις αρχές του 2017 έως και τα τέλη του 2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη δράση του 78χρονου που συνελήφθη στο Κερατσίνι για βιασμό ανήλικης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ανήλικη ήταν εγγονή του 78χρονου και από το 2017, δηλαδή από τότε που ήταν 9 ετών, βίωνε μία κόλαση στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα ο 78χρονος, τουλάχιστον από τις αρχές του 2017 έως και τα τέλη του 2019, με τη χρήση σωματικής βίας και κατανικώντας την αντίσταση του παιδιού, εξανάγκαζε την 9χρονη τότε εγγονή του σε ανοχή γενετήσιων πράξεων.

Οι επαίσχυντες πράξεις λάμβαναν χώρα στο σπίτι του 78χρονου κατά το διάστημα που η μητέρα του παιδιού βρισκόταν σε άλλο χώρο της οικίας με τη γιαγιά της μικρής. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ακινητοποιούσε το παιδί παρά την αντίσταση που προέβαλε και να προέβαινε σε βιασμό και γενετήσιες πράξεις.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., την πρώτη φορά που ο 78χρονος κακοποίησε την εγγονή του άρχισε να την αγγίζει στα γεννητικά όργανα ρωτώντας την συνεχώς αν της αρέσει.

Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής (2/2) και κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση