HomeHL-TOPΜάχη για τη ζωή του δίνει το δίχρονο αγοράκι – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Μάχη για τη ζωή του δίνει το δίχρονο αγοράκι – Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2χρονο αγοράκι στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από τον βαρύτατο τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού είναι κρίσιμη καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το 2χρονο παιδί είναι διασωληνωμένο με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του ΠΑΓΝΗ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το κρατήσουν στη ζωή.

troxaio-lygaria

Υπέκυψε στα τραύματά της η γιαγιά του

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η 59χρονη γιαγιά του 2χρονου παιδιού άφησε την τελευταία της πνοή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

Η άτυχη Μαρία Καραμανιά – Αυγουστάκη είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια, στο θώρακα και στην κοιλιακή χώρα.

Σε καλύτερη κατάσταση νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου η μητέρα του παιδιού.

Η ίδια φέρει θλαστικά τραύματα με τους γιατρούς να κρίνουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία της.

troxaio-lygaria1

Πώς έγινε το τροχαίο

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν δύο αυτοκίνητα – εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου λόγω κακοκαιρίας – συγκρούστηκαν μεταξύ τους στο δρόμο του Παλιόκαστρου στο Ηράκλειο.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν συνολικά τρεις τραυματίες. Όπως διαπιστώθηκε από τους διασώστες το 2χρονο αγοράκι έφερε σοβαρότερα τραύματα με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Οι πληροφορίες από νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Παράλληλα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η 59χρονη γιαγιά του και η μητέρα του.

troxaio-lygaria2

Διαφήμιση
Διαφήμιση