HomeHL-TOPΝέα στοιχεία για τον νεκρό 50χρονο – Ήταν μέσα στο αγροτικό με ανοιγμένη φιάλη υγραερίου

Νέα στοιχεία για τον νεκρό 50χρονο – Ήταν μέσα στο αγροτικό με ανοιγμένη φιάλη υγραερίου

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός μέσα στο αγροτικό του όχημα εντοπίστηκε ο 50χρονος Β.Λ., τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από προχθές, Τρίτη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν φίλοι και συγγενείς του εντόπισαν το ασημί αγροτικό του όχημα σε απόμερη περιοχή στο Χουμέρι του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο είδαν πως μέσα ήταν χωρίς τις αισθήσεις του ο άτυχος 50χρονος.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές που μόλις έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο, τα παράθυρα ήταν κλειστά ενώ μέσα στο όχημα εκτός από τον 50χρονο βρήκαν και μία φιάλη υγραερίου η οποία ήταν ανοιχτή.

Οι έρευνες των αρχών

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση ενώ το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για αυτοχειρία, χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί τίποτε ακόμα.

Υπενθυμίζεται οτι ο 50χρονος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Χάνι Αλεξάνδρου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και μια ημέρα μετά είχε εκδοθεί missing alert κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση