HomeHL-LifestyleEurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον Β’ ημιτελικό

Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι θα τραγουδήσει στον Β’ ημιτελικό

Η πρόταση που έγινε στην Έλενα Παπαρίζου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η διοργάνωση της Eurovision 2024 αναοίκωσε τις θέσεις στις οποίες θα τραγουδήσουν οι καλλιτέχνες των αποστολών, στον διαγωνισμό.

Η ελληνική αποστολή με τη Μαρίνα Σάττι θα διεκδικήσει τη θέση της στον τελικό, στον Β’ Ημιτελικό μαζί με τους εκπροσώπους από τις χώρες: Αλβανία, Αρμενία, Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Μάλτα και Ελβετία, ενώ η Κύπρος με Κροατία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Πολωνία, Σερβία και Ουκρανία.

Η κλήρωση για τους ημιτελικούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου και θα διεξαχθεί ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού, μετά τη νίκη της Loreen πέρυσι, με το «Tattoo».

Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 7 Μαΐου και οι δεύτεροι στις 9 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Προσέγγισαν την Έλενα Παπαρίζου για τη Eurovision 2024

Μέσω του «Super Κατερίνα», ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε ότι έχει γίνει πρόταση στην Έλενα Παπαρίζου, με αφορμή τα 50 χρόνια που συμμετέχει η Ελλάδα στη Eurovision. Η τραγουδίστρια πουτ κέρδισε τον διαγωνισμό το 2005, επεξεργάζεται την πρόταση με την ομάδα της.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε: «Επειδή συμπληρώνονται τα 50 χρόνια από την πρώτη μας συμμετοχή από το 1974 με τη Μαρινέλλα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν προσεγγίσει την Έλενα Παπαρίζου, ίσως για τη μετάδοση του διαγωνισμού. Σκέφτονται να κάνουν εκπομπές αφιερωματικές για τα 50 χρόνια της Ελλάδας στη Eurovision, μπορεί να έχει τον ρόλο της παρουσιάστριας. Μέσα λοιπόν στις υποχρεώσεις της, μπορεί να είναι και η μετάδοση του διαγωνισμού, και λέω μπορεί, γιατί είναι μια πρόταση που έχει πάει στην εταιρεία της και πρέπει να συζητηθεί τι πακέτο θα περιλαμβάνει».
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση