HomeΕΛΛΑΔΑΕλεύθερος αφέθηκε ο «Τάκης ο Αλβανός» – Χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ

Ελεύθερος αφέθηκε ο «Τάκης ο Αλβανός» – Χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ

Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως γνώριζε πως σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε ο «Τάκης ο Αλβανός», ο οποίος συνελήφθη χθες, Τρίτη, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με τις δολοφονίες και δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση, η κατηγορία αυτή είναι τυπική, αφού ο 48χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα σε συμφωνία με τις διωκτικές αρχές και ήταν μέρος των ερευνών που διεξάγουν οι ελληνικές αρχές για τα ποινικά αδικήματα που διερευνώνται, όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα.

Ήξερε ότι τον ψάχνουν

Πληροφορίες από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ο 48χρονος γνώριζε πως σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για μία έκρηξη με έναν νεκρό που έγινε στα τέλη του 2014 σε αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν επί της Αττικής Οδού και πως ήρθε από τη Βρετανία στην Ελλάδα προκειμένου να συλληφθεί και να απολογηθεί για την υπόθεση.

Τότε, το κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών είχε εντοπίσει υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από το κάθισμα του οδηγού με την πυροδότηση να γίνεται λίγο πριν το θύμα, ένας 35χρονος, φθάσει στο αεροδρόμιο. Γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα τα εκρηκτικά

Φίλος του Αλκέτ Ριζάι

Δεσμούς με τον γνωστό βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι φέρεται να έχει ο 48χρονος που συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από το 2014 για ανθρωποκτονία και έκρηξη.

Ο άνδρας, ο οποίος είναι γνωστός ως «Τάκης ο Αλβανός» και θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος από τους αστυνομικούς, εμπλέκεται σε υπόθεση έκρηξης αυτοκινήτου Smart που είχε γίνει στις 29 Δεκεμβρίου του 2014 στην Αττική Οδό. Τότε είχε σκοτωθεί ο οδηγός του οχήματος, ένας 35χρονος Αλβανός, και είχε τραυματιστεί η συνοδηγός. Η έκρηξη είχε γίνει ενώ το όχημα ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια διαπιστώθηκε από τους αρμόδιους ότι ήταν παγιδευμένο με μηχανισμό.

Ο 48χρονος φέρεται επίσης να έχει κατηγορηθεί για συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου στο Joy Bar στη Γλυφάδα το 2017. Στην συγκεκριμένη ένοπλη επίθεση, η οποία είχε συσχετιστεί με αντιδικίες για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν τρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος είχε συλληφθεί ξανά το 2021 μαζί με τον Αλκέτ Ριζάι σε τζιπ στην περιοχή της Λαμίας, όπου είχε μεταβεί μαζί με Έλληνα επιχειρηματία, γνωστό στον κόσμο της νύχτας, προκειμένου να συναντήσουν τον βαρυποινίτη που είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση