HomeHL-LifestyleΣασμός: Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει

Σασμός: Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει

Σασμός: Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» ο Μαθιός μαθαίνει ότι η υπόθεση του φόνου του Στεφανή ανοίγει ξανά και προσπαθεί να μείνει ψύχραιμος, ενώ η Καλλιόπη δέχεται μια πρόταση από τον Αντρέα, χωρίς να ξέρει τι σκοπούς κρύβει. Η Μαρίνα με τη Θοδώρα συναντιούνται ξανά, αυτήν τη φορά, όμως, δεν έχουν περιθώρια να μην μιλήσουν ανοιχτά. Η Θοδώρα απογοητευμένη από τη ζωή και τις αποφάσεις της, μαθαίνει κάτι που θα την ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι.

Δείτε το τρέιλερ

Ο Μανόλης και η Τζένη θα γίνουν μάρτυρες σε ένα σκηνικό που θα τους προβληματίσει. Ο Γιώργος πηγαίνει στο γραφείο του Γιακωβάκη μετά την ανάκριση της Ξένιας, για να του ανακοινώσει κάτι που τον ξαφνιάζει. Η Στέλλα λέει στον Παύλο πως ο εισαγγελέας υποψιάζεται τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή. Τη συζήτησή τους διακόπτει ο Τάσος με ένα νέο που θα βάλει σε μπελάδες τον Παύλο.

Το νέο επεισόδιο σήμερα στις 21:00, στον Alpha

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Σενάριο: Εμμανουέλα Αλεξίου
Σύμβουλοι Σεναρίου: Σπηλιόπουλος Χ.Β – Μ. Ζαφειροπούλου
Σκηνοθεσία: Ζωή Φίλιππα
Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαπα, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Βασίλης Μπισμπίκης, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μιχάλης Αεράκης, Γιώργος Αμούτζας, Γιώργος Γεροντιδάκης, Αλίνα Κοτσοβούλου, Δανάη Παπά, Στάθης Μαντζώρος, Όλγα Δαμάνη. Στον ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Συμμετέχουν: Στέλλα Γκίκα, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ευφημία Καλογιάννη, Σπύρος Σαραφιανός, Στρατής Χατζησταματίου, Σάντυ Χατζηιωάννου, Δημήτρης Μαμιός, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάνος Πετούσης, Θάνος Μπίρκος, Νίκος Τσολερίδης, Σταμάτης Κακαβελάκης, Τιμόθεος Θάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση