HomePost ItΣτον Υπουργό Οικονομικών ο Μαρκογιαννάκης για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξαγοράς εκτάσεων του Δημοσίου

Στον Υπουργό Οικονομικών ο Μαρκογιαννάκης για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εξαγοράς εκτάσεων του Δημοσίου

Συνάντηση στο Υπουργείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θέμα της λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την εξαγορά εκτάσεων του δημοσίου συζήτησε ο Βουλευτής Χανίων Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του τελευταίου στο Υπουργείο.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι η γρήγορη ανάπτυξη του ειδικού πληροφοριακού συστήματος, μέσα από το οποίο θα υποβάλλονται οι σχετικές αιτήσεις, θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται ειδικά στην περιοχή της βόρειας ακτογραμμής της Π.Ε. Χανίων (Αγία Μαρίνα, Σταλό, Πλατανιά κ.α.).

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε τον κ. Μαρκογιαννάκη ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία. Ο Υπουργός τόνισε επιπλέον ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί λύση αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας με πολλαπλή στόχευση: την εξάλειψη κοινωνικών αδικιών, την εισροή σημαντικών κρατικών εσόδων αλλά και την προστασία της κοινόχρηστης περιουσίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση