HomeΕΛΛΑΔΑΧειροπέδες σε τράπερ για ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού – Βίντεο ντοκουμέντα

Χειροπέδες σε τράπερ για ξυλοδαρμό 20χρονου μουσικού – Βίντεο ντοκουμέντα

Τον ξυλοκόπησε και έβαλε φωτιά στη μοτοσυκλέτα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός τράπερ προχώρησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από την καταγγελία ενός νεαρού μουσικού για απόπειρα αρπαγής, ξυλοδαρμό και απειλές.

Ειδικότερα, ο 20χρονος μουσικός κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 27χρονος τράπερ, το τελευταίο χρονικό διάστημα τον απειλούσε, ενώ παρέδωσε και σχετικά βίντεο που όπως υποστηρίζει, απεικονίζουν τον 27χρονο να τον ξυλοκοπεί και τις μοτοσυκλέτες του να τυλίγονται στις φλόγες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο μουσικός, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, αντιλήφθηκε δύο αυτοκίνητα να τον ακολουθούν από το Μοσχάτο. Στην Καλλιθέα τα οχήματα τον ακινητοποίησαν και οι δράστες, μεταξύ αυτών και ο τράπερ σύμφωνα με την καταγγελία του, τον ξυλοκόπησαν και αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε μέσα σε μαγαζί στη Γλυφάδα ο τράπερ και συνελήφθη.

Σε δηλώσεις του, στο protothema.gr, ο δικηγόρος του μουσικού, κ. Τέλλος Αγαπηνός, έκανε λόγο για εγκληματική δράση του καταγγελλόμενου τράπερ καθώς και για αρπαγή του πελάτη του.

«Την Παρασκευή περίπου 12.30 το βράδυ συνελήφθη γνωστός για την καλλιτεχνική αλλά και εγκληματική του δράση μουσικός για την απόπειρα απαγωγής του εικοσάχρονου εντολέως μου, γνωστού επίσης μουσικού της ίδιας σκηνής (τραπ), ο οποίος αφού προσπάθησε με την βία και με συνδρομή άνω των 6 ατόμων να τον εγκλωβίσει σε όχημα μπροστά από εστιατόριο στην περιοχή της Καλλιθέας (Τζιτζιφιές) και να τον απαγάγει, τον γρονθοκόπησαν και τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο. Την 16.1.24 ώρα περίπου 2.45 πμ. ο ίδιος «καλλιτέχνης» έθεσε σε φωτιά το δίκυκλο όχημα του ανωτέρω θύματος – εντολέα μου με την χρήση μολότοφ, ενώ την 4.11.23 ώρα 10 περίπου το βράδυ απήχθη ο εντολέας μου και οδηγήθηκε από τους ίδιους και οδηγήθηκε στον Υμηττό όπου κρατήθηκε για 1,5 ώρα όπου ξυλοκοπείτο με κοκάλινα γάντια από τους δράστες οι οποίοι φορούσαν μάσκες, περιστατικό το οποίο δεν καταγγέλθηκε μέχρι σήμερα εκ φόβου του εντολέως μου για την ζωή του. Η υπόθεση βρίσκεται ήδη σε στάδιο τακτικής ανάκρισης καθώς έχει ασκηθεί δίωξη για πλείονα κακουργήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση