HomeHL-LifestyleΒρετανία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά Καρόλου – Γιατί δεν του έδωσαν εξιτήριο

Βρετανία: Ανησυχία για την υγεία του βασιλιά Καρόλου – Γιατί δεν του έδωσαν εξιτήριο

Παρατάθηκε η παραμονή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρατάθηκε η παραμονή του βασιλιά Καρόλου στο νοσοκομείο επιτείνοντας την αγωνία για το βρετανικό παλάτι.

Ο Κάρολος σχεδίαζε να μείνει στο νοσοκομείο, το ίδιο όπου νοσηλεύεται και η νύφη του Κέιτ Μίντλετον, μόνο για δύο νύχτες μετά την επέμβαση της Παρασκευής, αλλά οι γιατροί παρέτειναν τη διαμονή του, όπως ισχυρίστηκε πηγή με γνώση των όσων συμβαίνουν στο παλάτι, προκαλώντας ανησυχίες για την υγεία του μονάρχη.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Είναι κατανοητό ότι ο Κάρολος θα έμενε στο νοσοκομείο (μετά την επέμβαση προστάτη) για περισσότερο από δύο νύχτες μόνο αν υπήρχε κάποιο απροσδόκητο πρόβλημα».

Πρόσθεσαν ότι η επιπλέον διανυκτέρευση στην κλινική «γίνεται εντελώς προληπτικά», αλλά μπορεί ακόμα να έχει προκαλέσει «κάποια ανησυχία».

Η εξέλιξη αυτή έρχεται καθώς το παλάτι επιβεβαίωσε ότι ο μονάρχης ενδεχομένως να χρειαστεί να αναρρώσει για ένα μήνα ακυρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις του το διάστημα αυτό.

Θα έχει μια «περίοδο ανάρρωσης», αναφέρει το Sky News, αλλά θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με κυβερνητικά έγγραφα μόλις πάρει εξιτήριο.

Η βασίλισσα Καμίλα είναι στο πλευρό του συζύγου της καθώς τον επισκέπτεται συχνά. Συγκεκριμένα, την φωτογράφησαν να βγαίνει από την Κλινική του Λονδίνου τρεις διαφορετικές φορές. Και οι τρεις μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο

Η ίδια φάνηκε να είναι ευδιάθετη, παρά τη μη ιδανική συνθήκη, Έτσι, χαμογέλασε στις κάμερες δύο από τις τρεις φορές που βγήκε από το νοσοκομείο. Για τελευταία φορά εθεάθη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν έβγαινε από το νοσοκομείο του Λονδίνου. Χαμογελαστή, κάθισε στη θέση του συνοδηγού ενός μαύρου αυτοκινήτου και απομακρύνθηκε.

Την Παρασκευή, η Καμίλα είχε φωτογραφηθεί πάλι στο πίσω κάθισμα του μαύρου αυτοκινήτου. Η επίσκεψη ήταν αρκετά γρήγορη, καθώς έφτασε στις 6:34 μ.μ. και αναχώρησε πριν από τις 8 μ.μ., σύμφωνα με την Daily Mail.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση