HomeCity GuideΜάνος Πυροβολάκης και Ψαρογιώργης στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Μάνος Πυροβολάκης και Ψαρογιώργης στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Οι μουσικές εκδηλώσεις συνεχίζονται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι μουσικές εκδηλώσεις στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων συνεχίζονται με 2 ακόμα συναυλίες.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 21:00 θα είναι μαζί μας ο Μάνος Πυροβολάκης και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Ψαρογιώργης παρέα με τον Γιάννη Παπατζανή στα κρουστά και τον Γιάννη Πολυχρονάκη στο κοντραμπάσο για 2 εμφανίσεις στις 18:00 και στις 21:00!

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου στις 21:00 ο Μάνος Πυροβολάκης

Ως ιδιαίτερος τραγουδοποιός ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε σαν τον σύγχρονο λυράρη που συνδύασε μέσα από τις μουσικοσυνθέσεις του την pop – rock μουσική με τις παραδοσιακές μελωδίες .

Σ ένα πρόγραμμα πολύπτυχο γεμάτο εναλλαγές στήνει και φέτος το δικό του κρητικό – rock πάλκο. Παράλληλα με τις επιτυχίες του : ‘Το Χαμόγελο σου’, ‘Τι μας ενώνει’, ‘Όλα για όλα’,’ Στης εκκλησιάς την πόρτα, ‘Αν η αγάπη’, ‘Μπορεί να βγω’ , κ.α. που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, μας παρουσιάζει και μας τραγουδά διασκευές όπως τα “Συρτά του Ροδινού” , “Σ’ αυτό τον κόσμο” κάνοντας πάντα αναφορά στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Ώρα Έναρξης: 21.00

Τηλ. Κρατήσεων: 6979526340, 6978111251

Γενική είσοδος 12€

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 18:00 και 21:00 ο Ψαρογιώργης

Ο Γιώργος Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) είναι ένας καλλιτέχνης με αφετηρία μια πολύ συγκεκριμένη προέλευση και καταγωγή, αλλά που προχωρά από κει στη συνέχεια ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς.

Διακρίνεται για τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο που παίζει και τραγουδάει συνδυάζοντας αρμονικά ένα αρχέγονο παραδοσιακό ήχο με τη δική του δημιουργική διάσταση. Αυτός ο σπάνιος συνδυασμός προκύπτει μέσα από τη βαθειά βιωμένη του σχέση με την Κρητική μουσική που ξεκινά στα παιδικά του χρόνια στο χωριό του, τα Ανώγεια, και μέσα από μια πλούσια εμπειρία στο πλαίσιο συνεργασιών με μουσικούς από άλλες συγγενικές παραδόσεις καθώς και με κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής.

Μαζί του στη σκηνή του Καφέ ο Γιάννης Παπατζανής στα κρουστά και τον Γιάννης Πολυχρονάκης στο κοντραμπάσο.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 στο Καφέ Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων

Ώρα Έναρξης: 18.00 και 21.00

Τηλ. Κρατήσεων: 6979526340, 6978111251

Γενική είσοδος 12€

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση