HomeHL-GreeceΘεσσαλονίκη: Εικόνες από την τεράστια τρύπα που «κατάπιε» δύο 19χρονους

Θεσσαλονίκη: Εικόνες από την τεράστια τρύπα που «κατάπιε» δύο 19χρονους

«Η κόρη μου λιποθύμησε από το σοκ» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρουν οι εικόνες από τη στοά της οδού Τοσίτσα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου λίγο έλειψε να χάσουν τη ζωή τους δυο νέα παιδιά όταν το έδαφος άνοιξε κυριολεκτικά και βρέθηκαν στο κενό.

Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το κορίτσι και το αγόρι 19 ετών όλα συνέβησαν όταν την ώρα που περπατούσαν μέσα στη στοά του Μπιτ Παζάρ, ξαφνικά το έδαφος υποχώρησε.

Συνέπεια ήταν τα δύο άτομα να τραυματιστούν και να διακομισθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο από μονάδα του ΕΚΑΒ. Κατά πληροφορίες το αγόρι φέρει θλαστικά τραύματα, ενώ το κορίτσι κατάγματα.

«Ήμουν ένα από τα άτομα που βοήθησα τα δύο παιδιά. Κινούμαι χρόνια στην περιοχή. Ήταν αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα. Ευτυχώς τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς. Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ» αναφέρει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας.

«Για ένα λεπτό λιποθύμησε, ούρλιαζε και φοβόταν, την συνέφερε ο άλλος νεαρός. Τους έριξαν σκάλα για να βγουν», λέει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πατέρας της 19χρονης.

Στο περιστατικό έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής αν και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν από περαστικούς. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

enikos.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση