HomeΚΡΗΤΗΕφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Χανιά

Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα Χανιά

Για έργο υπογειοποίησης στην περιοχή Ακρωτηρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ανακοινώνεται η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό 94 (Χανιά – Αεροδρόμιο), στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Υπογειοποίηση δικτύου μέσης τάσης για λόγους καλύτερης εκμετάλλευσης, στην περιοχή Ακρωτηρίου επί της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου – Σούδας» της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επηρεάσουν το τμήμα της Ε.Ο. από τη διασταύρωση με την οδό Πλάτης έως τα δυτικά όρια του οικισμού Αρωνίου. Στο συγκεκριμένο τμήμα, η διέλευση των οχημάτων θα είναι εκ περιτροπής, με χρήση φωτεινού σηματοδότη. Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως και την Παρασκευή 12/04/2024.

Οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν στην περιοχή παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες. Επίσης, καλούνται να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση, καθώς και στις υποδείξεις των τροχονόμων προκειμένου να διευκολύνουν την καθημερινότητα των εργαζομένων στο έργο και να εξασφαλίσουν την ασφαλή κυκλοφορία στην περιοχή.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση