HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση του βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελου Αποστολάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου

Συνάντηση του βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελου Αποστολάκη με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου και με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Xθες Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, ο βουλευτής Επικρατείας – Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, συνοδευόμενος από τον πρώην Γραμματέα Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου κ. Μανώλη Αυγενάκη, συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα. Μαίρη Λιονή και κατόπιν με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη .

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την κα. Λιονή, συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της Περιφέρειας και σοβαρά προβλήματα που αφορούν την Κρήτη αλλά και ειδικότερα το Ρέθυμνο.

Με τον κ. Μαρινάκη συζητήθηκαν ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των τοπικών αρχών.

synantisi-me-dimarcho-rethymnou

Ο κ. Αποστολάκης ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα ως άνω και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τρέχοντα θέματα, να στηρίζει τις προσπάθειες τους και να αναδεικνύει στη Βουλή όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Ρέθυμνο και τους πολίτες του.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση