HomeHL-GreeceΜεσολόγγι: «Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το πρωί της Πέμπτης…»

Μεσολόγγι: «Εγώ ήμουν η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης το πρωί της Πέμπτης…»

Πόσα κινητά είχε ο κρεοπώλης;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, ανέφερε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον 51χρονο κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα.

Η γυναίκα στην οποία ο κρεοπώλης είχε στείλει μηνύματα την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος στο Μεσολόγγι μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η συγκεκριμένη γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, ανέφερε πως είχε μια τυπική φιλική επαφή με τον 51χρονο κατηγορούμενο και ότι όντως της έστειλε εκείνο το πρωί ένα μήνυμα και όχι περισσότερα.

«Δεν γνώριζα τον Μπάμπη Κούτσικο» είπε η γυναίκα

«Το έστειλε το πρωί της Πέμπτης, 10:30….11; Κάπου εκεί… Δεν θυμάμαι ακριβώς. Γνώριζε ότι είχα ένα θέμα με την υγεία μου και απλά μου έγραψε »τι κάνεις καμάρι μου; Πώς είσαι;» «Κάτι τέτοιο…Ένα απλό μήνυμα. Δεν του απάντησα τίποτα…».

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη η γυναίκα, οι δυο τους δεν είχαν τόσο στενή φιλική επαφή. «Μιλούσαμε μια φορά τον χρόνο και δεν βρισκόμασταν γιατί εγώ έμενα αλλού. Μου είχε πει ότι ήταν πεσμένη η δουλειά του και είχε πρόβλημα», είπε η συγκεκριμένη γυναίκα, προσθέτοντας: «Τον Μπάμπη δεν τον γνώριζα».

Μεσολόγγι: Το κινητό που είχε μαζί του ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία ήταν στο όνομα φίλου του

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Φως στο Τούνελ, ο κρεοπώλης βρίσκεται πλέον στις φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζοντας να κρατά άκαμπτη και σκληρή στάση, χωρίς να δίνει πληροφορίες σχετικά με την δολοφονία του Μπάμπη.

Το ένα κινητό του κρεοπώλη βρισκόταν στο σπίτι, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο κρεοπώλης στους αστυνομικούς.

Όμως στο σπίτι του η αστυνομία, κατόπιν έρευνας ανακάλυψε ότι υπήρχε δεύτερο κινητό τηλέφωνο, το οποίο ήταν στο όνομα ενός φιλικού του προσώπου και φαίνεται το συγκεκριμένο κινητό να είχε πάνω του ο κρεοπώλης την μοιραία νύχτα.

Το πρόσωπο αυτό που έχει στο όνομά του το κινητό τηλέφωνο φαίνεται να ανήκει σε ένα πρόσωπο από την παρέα των κυνηγών, όπου είναι εκτός της περιοχής Μεσολογγίου, δεν έχει κληθεί ακόμα για κατάθεση από τις Αρχές ώστε να δώσει απαντήσεις γιατί το κινητό τηλέφωνο με τα δικά του στοιχεία ήταν στα χέρια του κατηγορούμενου.

Ποια ήταν η αντίδραση του κρεοπώλη στο άκουσμα του θανάτου του Μπάμπη

Επιπλέον φέρνει στην δημοσιότητα το «Τούνελ» ποια ήταν η αντίδραση του κρεοπώλη την ώρα που έγινε γνωστό πού βρέθηκε η σορός του Μπάμπη.

Αυτό που φαίνεται να ρώτησε ο κατηγορούμενος με ψυχραιμία είναι αν είναι καλά ο Μπάμπης κι έκτοτε σιώπησε ξανά.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση