HomeHL-9Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα του πατέρα και της αδελφής της Ραφαέλας

Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα του πατέρα και της αδελφής της Ραφαέλας

«Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη ήταν μόλις 21 ετών. Έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο και έδωσε δύναμη και αγάπη σε πολλούς αλλά αγαπήθηκε και πολλούς.

Η Ραφαέλα άφησε την τελευταία της πνοή στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center, στο Χιούστον, όπου και νοσηλευόταν.

Η νεαρή κοπέλα από τα Χανιά βρισκόταν στο νοσοκομείο από τις αρχές Αυγούστου του 2023, καθώς είχε διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing. Δυστυχώς, παρά τις θεραπείες, τις επεμβάσεις και τη στήριξη που είχε λάβει, η νεαρή κοπέλα δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες, μετά τα 21α γενέθλιά της.
katken
Συγκινητικοί αποχαιρετισμοί

Πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της και μίλησαν για εκείνη με τα πιο γλυκά λόγια.

Σπαρακτικό όμως είναι το τελευταίο αντίο του πατέρα της.

Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας.Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας.Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας .Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ♥️ Μπόρα ήταν και πέρασε 🌈 Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024 🕊️

Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της:

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε?.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024».

@marypitsikali Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε.Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυριώς με έκανες να εκτιμίσω την κάθε στιγμή.Έγινες άγγελος🤍Σ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα.Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μια σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου.Μπόρα είναι και πέρασε🌈.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου🕊️ Σ’αγαπώ #rafaelapitsikali ♬ Nero Sti Varka – Martha Frintzila & Orestis Ntantos

Διαφήμιση
Διαφήμιση