HomeHL-SportsΟΦΗ: Επιστροφή Μπάκιτς για τον προημιτελικό με τον Παναιτωλικό

ΟΦΗ: Επιστροφή Μπάκιτς για τον προημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την αποστολή για τον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Μπάκιτς να επανέρχεται και τον Μπάουμαν να μένει εκτός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό  πρώτο αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Νόαμ Μπάουμαν – όπως αναμενόταν – έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Παναιτωλικό και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΟΦΗ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ γλύτωσε μεγαλύτερη ζημιά και δεν πρόκειται να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις περιελάμβανε η σημερινή  προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό (23/1) αγώνα με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο Pepe Mel επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται για πρώτη φορά ο Manuel Καλαφάτης, τους εξής ποδοσφαιριστές: Σωτηρίου, Καλαφάτης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Bressan, Αποστολάκης, Mellado, Glazer, Gallegos, Bakic, Toral, Baku, Riera, Neira, Mosquera, Phellype, Dicko. 

O Noam Bauman έμεινε εκτός αποστολής, καθώς υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού. Εκτός έμεινε ο επίσης τραυματίας, Νίκος Χριστογεώργος, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και οι Κώστας Γιαννούλης, Γιάννης Θεοδοσουλάκης, Αντρέας Καρώ, Τίτος Κουτεντάκης, Νίκος Μαρινάκης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, Ανδρέας Αδαμάκης και Ηλίας Σημαντηράκης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση