HomeHL-TOPΠήγαν να του κλέψουν τις κατσίκες και του σκότωσαν το σκύλο

Πήγαν να του κλέψουν τις κατσίκες και του σκότωσαν το σκύλο

Αναζητούνται οι δύο δράστες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου που σημειώθηκε πριν λίγες μέρες σε χωριό της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν βραδινές ώρες της Τετάρτης 17 προς Πέμπτη 18 Ιανουαρίου όταν δύο άντρες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχή του δήμου Αρχανών και έκλεψαν δύο κατσίκες και πέντε μεταλλικές ταΐστρες. Όμως, όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο ιδιοκτήτης, πριν φύγουν ο ένας από αυτούς δεν διστάζει να παίρνει ένα κομμάτι σκοινί και να κρεμά το σκυλί που ήταν στο ποιμνιοστάσιο και να το κρεμά από μια μεταλλική δοκό.

Οι αρχές μετά την καταγγελία ξεκίνησαν έρευνα και με την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων ταυτοποίησαν τους δράστες. Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 28χρονο. Έτσι σήμερα οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνα στα σπίτια των δύο νεαρών όπου βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ανιχνευτή μετάλλων, δύο αρχαία νομίσματα και φυσίγγια.

Οι δράστες αναζητούνται παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους. Την ίδια ώρα στον 28χρονο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κακοποίηση και θανάτωση ζώου.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση