HomeΚΟΣΜΟΣΑγγλία: Υδραυλικός ανακάλυψε πάνω από 20 οστά στο πάτωμα μπάνιου που επισκεύαζε

Αγγλία: Υδραυλικός ανακάλυψε πάνω από 20 οστά στο πάτωμα μπάνιου που επισκεύαζε

Δεν δίστασε να μοιραστεί τα ευρήματά του με τους ακολούθους του στο TikTok

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια μακάβρια ανακάλυψη έκανε ένας υδραυλικός στην κομητεία Ντέβον της Αγγλίας.

Ο 36χρονος Τζόναθαν Μπετς, καθώς επισκεύαζε το μπάνιο μιας εξοχικής κατοικίας 200 ετών και πάνω, βρήκε πάνω από 20 οστά κάτω από το πάτωμα του δωματίου.

Μοιράστηκε μάλιστα το ανατριχιαστικό εύρημά του στο TikTok, ανεβάζοντας σχετικό βίντεο το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές.

«Αφού αφαίρεσα την τουαλέτα και την επένδυση του δαπέδου, διαπίστωσα ότι [το] υπόστρωμα από κάτω ήταν όλο σάπιο» εξήγησε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Ενημέρωσα τους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονταν σε διακοπές, ότι θα χρειαστεί να σκάψω το έδαφος».

«Όπως μπορείτε να φανταστείτε, άρχισα να αγχώνομαι, ειδικά όταν βρήκα ένα οστό γνάθου με δόντια! Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι επρόκειτο για ζώο, καθώς τα δόντια δεν έμοιαζαν με τα δικά μας, αλλά εξακολουθούσα να σκάβω, καθώς πραγματικά δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη δουλειά!» συμπλήρωσε.

Ο Μπετς στη συνέχεια ανακάλυψε ένα δεύτερο κομμάτι της γνάθου ανάμεσα σε 20 άλλα οστά. Παρουσίασε τα λείψανα στους 600 ακολούθους του σε ένα επόμενο TikTok.

Αρχικά είπε ότι «κάπως» ήλπιζε ότι επρόκειτο για τα οστά ενός σκύλου. Αφού έκανε μια αναζήτηση στο Google και συμβουλεύτηκε συναδέλφους του εμπόρους, ο Μπετς έκανε την πιο σημαντική ανακάλυψη… τα οστά ήταν από γουρούνι, όχι από άνθρωπο.

@beansfromacan Can anyone tell me if this is human or animal? 🤷‍♂️ #tradesman #plumber #bathroom #underground #grave #devon #deftones ♬ original sound – Jonathan David Betts



«Τα οστά τοποθετήθηκαν ξανά κάτω από το δάπεδο όταν ανακαλύψαμε ότι παλιά οι άνθρωποι τα έθαβαν για να απομακρύνουν τα κακά πνεύματα»,
σημείωσε ο 36χρονος υδραυλικός.

«Αφού μίλησα με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, με ενημέρωσαν ότι το απέναντι σπίτι ήταν κάποτε χοιροτροφείο και πιστεύουν ότι ο αχυρώνας που ήταν προσαρτημένος στην ιδιοκτησία τους ήταν στην πραγματικότητα σφαγείο» εξήγησε.

Ο Μπετς μοιράστηκε και πάλι τα νέα στο TikTok φωνάζοντας: «Δεν είναι άνθρωπος! Ναι!».

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση