HomeHL-9Γκάζι: Παίρνει εξιτήριο ο 34χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Επιστρέφει στο Ηράκλειο

Γκάζι: Παίρνει εξιτήριο ο 34χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Επιστρέφει στο Ηράκλειο

Θα παρακολουθείται από εδώ και στο εξής από τους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιτήριο παίρνει αύριο Δευτέρα από τη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύτηκε για περισσότερο από έναν μήνα ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, τον οποίο είχε πυροβολήσει στο κεφάλι 37χρονος άνδρας από την Αλβανία, από έξω από κλαμπ στο Γκάζι στις 16 Δεκεμβρίου, για εντελώς ασήμαντο λόγο. Σημειώνεται ότι ο δράστης της επίθεσης, ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Το πρόβλημα στην όραση

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο πυροβολισμός έχει αφήσει σοβαρό πρόβλημα στην όραση του 34χρονου, η οποία υπολογίζεται ότι δεν θα ξεπερνά το 25%.

Ο νεαρός άνδρας θα επιστρέψει στην Κρήτη και η πορεία της υγείας του θα παρακολουθείται από εδώ και στο εξής από τους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Δύσκολη χειρουργική επέμβαση

Ο ασθενής είχε χειρουργηθεί στις 18 Δεκεμβρίου από την χειρουργική ομάδα της Νευροχειρουργικής Κλινικής του «Γεννηματάς» με τη βοήθεια συστήματος νεύρο πλοήγησης το οποίο ελαχιστοποιεί τις χειρουργικές βλάβες του εγκεφάλου.

Υπενθυμίζουμε ότι το βλήμα που είχε δεχτεί ο Κρητικός δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου.

Ήταν πολύ σπάνια η περίπτωση και απαιτούσε περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, την οποία η έμπειρη ομάδα του «Γεννηματάς» έφερε εις πέρας.

Ο αδελφός του Δημήτρη, ο Γιάννης, ήταν στην παρέα των Κρητικών που πυροβολήθηκε κι αυτός από τους «πιστολέρο» στο Γκάζι και από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται σπίτι του στα Μάλια.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον 36χρονο πιστολέρο, που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις νεαρούς από την Κρήτη.

Περίπου 17 ημέρες μετά το αιματηρό επεισόδιο ο 36χρονος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση