HomeHL-GreeceΈγκλημα στον Βόλο: «Βίαζε την κόρη μου και ο 4χρονος γιος μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο» λέει ο πατέρας

Έγκλημα στον Βόλο: «Βίαζε την κόρη μου και ο 4χρονος γιος μου ήταν στο δίπλα δωμάτιο» λέει ο πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Νέα στοιχεία από την κατάθεση του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή για χρόνια της κόρης του στον Βόλο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τον 50χρονο πατέρα να αποκαλύπτει ότι η κόρη του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, και να επιβεβαιώνει ότι οι βιασμοί γίνονταν ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο αδελφός της 18χρονης, που τότε ήταν 4 χρονών.

«Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου» φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας στην κατάθεσή του, σύμφωνα με τα gegonotanews.

Το αγοράκι μόλις έβλεπε τον 33χρονο έδειχνε φοβισμένο

«Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο», συμπλήρωσε.

Η κόρη μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο 50χρονος υποστήριξε, επίσης, ότι η κόρη του έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά τα όσα πέρασε από τα χέρια του 33χρονου θείου της: «Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα,  με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος».

Στο πλαίσιο αυτό ο 50χρονος σημείωσε ότι ο βιοπορισμός ο δικός του και της οικογένειας του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν την δολοφονία που σημειώθηκε στις 9 Ιανουαρίου, διαπίστωσε ότι το κορίτσι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

in.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση