HomeHL-GreeceΗ Greek Mafia ετοίμαζε εκτελέσεις από αέρος μέσω drones

Η Greek Mafia ετοίμαζε εκτελέσεις από αέρος μέσω drones

 Συμβόλαια θανάτου από τις φυλακές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έναν «σύγχρονο» τρόπο «ασφαλούς» εκτέλεσης των συμβολαίων θανάτων, θα δοκίμαζαν όπως φαίνεται, τα μέλη της Greek Mafia.

Επιθέσεις με drones σχεδίαζαν οι νονοί της νύχτας, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρεται στη σχετική δικογραφία, υπάρχουν βίντεο κατόπτευσης περιοχών που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο Έλληνα ποινικού και όπως φαίνεται ο ίδιος έκανε δοκιμαστικές πτήσεις drones, προεργασία, δηλαδή, αιματηρής επίθεσης με τη ρίψη εκρηκτικού μηχανισμού!

Θα μπορούσε, επίσης, να εξοπλίσει το drone με χειροβομβίδες ώστε να επιτεθεί στον στόχο του από απόσταση και με ασφάλεια για τον ίδιο.

Πρόκειται για τεχνικές που χρησιμοποιούνται τα τελευταία χρόνια για παράδειγμα στον πόλεμο της Ουκρανίας (αναφερόμαστε στα drones του εμπορίου, τα οποία γίνονται φονικά με τις «πατέντες» της προσθήκης εκρηκτικών, και όχι για τα πολεμικά drones).

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται επίσης ότι Έλληνες και Αλβανοί ποινικά πραγματοποιούσαν εγκλήματα ακόμα και κατά τη διάρκεια της άδειάς τους από τις φυλακές!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN παρουσιάστηκαν λεπτό προς λεπτό οι προπαρασκευαστικές ενέργειες των δραστών, πριν τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου, όπως αυτές περιγράφονται στη δικογραφία.

Το δρομολόγιο των εκτελεστών

Το βράδυ πριν την εκτέλεση στις 22.59 μ.μ., μοτοσυκλέτα με δύο αναβάτες κινείτο στην επαρχιακή οδό Οινόης – Μαγούλας, με κατεύθυνση τα Σκούρτα Βοιωτίας, το χωριό που βρισκόταν το σπίτι του Γιάννη Σκαφτούρου.

Στις 23.15 μ.μ. η μοτοσυκλέτα έφτασε στα Σκούρτα, όπου και έμεινε για περίπου δυόμισι ώρες. Με την έλευση της ημέρας της δολοφονίας, και συγκεκριμένα στη 1.15 π.μ., η μοτοσυκλέτα με τους δύο αναβάτες κινήθηκε προς Μαγούλα, και από τις 2.07 π.μ., στην ευρύτερη περιοχή με τους δύο αναβάτες

Στις 5.12 π.μ., η μοτοσυκλέτα επέστρεψε στα Σκούρτα Βοιωτίας. Μετά από λίγες ώρες ο αρχιμαφιόζος Σκαφτούρος εκτελέστηκε

Αμέσως μετά, στις 12.08 μ.μ., η μοτοσυκλέτα κινήθηκε προς το σημείο όπου οι δράστες την εγκατέλειψαν.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση