HomeHL-WorldΑνατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε 10χρονο σε πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες

Ανατριχιαστικό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας επιτίθεται σε 10χρονο σε πολυτελές θέρετρο στις Μπαχάμες

Το αγόρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ήταν σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει τη στιγμή που ένα 10χρονο αγόρι από το Μέριλαντ δαγκώνεται από έναν καρχαρία ενώ κολυμπούσε σε ένα Shark Tank σε ένα θέρετρο στις Μπαχάμες.

Το αγόρι δαγκώθηκε στο δεξί πόδι από έναν καρχαρία ενώ συμμετείχε στην αποστολή Shark Tank στο θέρετρο Blue Adventures του νησιού Atlantis Paradise στις Μπαχάμες στις 15 Ιανουαρίου.

Το βίντεο δείχνει το προσωπικό και μια γυναίκα να στέκονται σε μια γωνία της δεξαμενής ενώ ένας άνδρας ακούγεται να φωνάζει όταν συνέβη το περιστατικό.

Στη συνέχεια, το προσωπικό σήκωσε το αγόρι για να το βγάλει έξω από το νερό, ενώ η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο ακούγεται να λέει: «Τον δάγκωσε, τον δάγκωσε ένας καρχαρίας, μαμά».

Μια γυναίκα ακούγεται επίσης να κλαίει υστερικά και να ουρλιάζει ενώ ένας άλλος άνδρας ζητά βοήθεια.

Η Blue Adventures από τον Stuart Cove, η ομάδα που διαχειρίζεται το πρόγραμμα καταδύσεων καρχαρία για το θέρετρο, είπε ότι ο επισκέπτης ήταν στο νερό με έναν «εκπαιδευτή καταδύσεων και οδηγό κατάδυσης».

Το αγόρι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και ήταν σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Μεταφέρθηκε στη συνέχεια από το νοσοκομείο στο Μέριλαντ στις 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ABCNews .

Σε ανακοίνωσή τους, οι διοργανωτές ανέφεραν: «Ξεκινήσαμε μια ενδελεχή εσωτερική έρευνα και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρχές. Περιστατικά όπως αυτό που περιλαμβάνουν αλληλεπιδράσεις με τη θαλάσσια ζωή, ακόμη και με τα είδη καρχαριών που περιλαμβάνονται σε αυτήν την εμπειρία, είναι σπάνια και ποτέ αποδεκτά. Σταματούμε τις καταδύσεις κατά τη διάρκεια της έρευνας της εταιρείας «και καθώς εξετάζουμε τα ευρήματα».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση