HomeHL-GreeceΚύκλωμα μαστροπείας Κολωνού: Ελεύθερη η «Έλενα» και ένας ακόμη κατηγορούμενος – Οι όροι που τους επιβλήθηκαν

Κύκλωμα μαστροπείας Κολωνού: Ελεύθερη η «Έλενα» και ένας ακόμη κατηγορούμενος – Οι όροι που τους επιβλήθηκαν

Απολογήθηκε η αποκαλούμενη «Έλενα» - Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη - Έχουν προφυλακιστεί η «Λορέλα» και ο 34χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς χειροπέδες έφυγαν από τα δικαστήρια μετά τις απολογίες τους δυο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικες στον Κολωνό, που απολογήθηκαν σήμερα. Την ίδια στιγμή, πάντως, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται η έκδοση και νέων ενταλμάτων.

Ειδικότερα, σήμερα, απολογήθηκε η αποκαλούμενη «Έλενα», η γυναίκα η οποία συνελήφθη την Κυριακή μετά τη μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Κατά την απολογία της, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακόμη το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και 63χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών. Αντίθετα ελεύθερος με όρους έχει αφεθεί 55χρονος φερόμενος ως πελάτης του κυκλώματος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση