HomeΕΛΛΑΔΑΚέντρο Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΚΕΔΜΑ)

Κέντρο Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΚΕΔΜΑ)

Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης: «Τεχνητή Νοημοσύνη (Τ.Ν.) και άλλα Σύγχρονα Τεχνολογικά Εργαλεία για Αύξηση Παραγωγικότητας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικά της Τεχνητής Νοημοσύνης (Τ.Ν.) φέρνει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τις πιθανές εφαρμογές και τις επιπτώσεις της στην αγορά εργασίας.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξειδικευμένο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, προσφέρει Διαδικτυακό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη (Τ.Ν.) και άλλα Σύγχρονα Τεχνολογικά Εργαλεία για Αύξηση Παραγωγικότητας», το οποίο επιχορηγείται από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στόχος του Προγράμματος, το οποίο παρέχει 21 ώρες κατάρτισης σε τρεις (3) ημέρες, 21, 22 και 28 Φεβρουαρίου 2024, είναι η καλλιέργεια θετικών στάσεων απέναντι στη χρησιμότητα της εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών εργαλείων, όπως εργαλείων που βασίζονται στην Τ.Ν., καθώς και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων για τη χρήση τους με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας σε διαφορετικά επαγγελματικά πεδία.

Το διαδικτυακό πρόγραμμα προσφέρεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) μέσω του Κέντρου Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΜΑ).

Απαιτείται προ-εγγραφή, εδώ https://forms.office.com/e/SHbGT4jf6r ως τις 15/02/2024.

Για Δικαιούχους της ΑνΑΔ, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε €210 (αρχικό κόστος €630 μείον η επιχορήγηση ύψους €420). Το επιχορηγημένο Πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Λειτουργούς εταιρειών τμημάτων Μάρκετινγκ.
  • Λειτουργούς εταιρειών τμημάτων Επικοινωνίας, δημιουργίας και επεξεργασίας κειμένου.
  • Managers, παραγωγούς οπτικοακουστικού υλικού, γραφίστες, εκπαιδευτικούς, αναλυτές τάσεων αγοράς, αναλυτές δεδομένων, δημοσιογράφους, μεταφραστές, πωλητές, συγγραφείς, εκδότες και  εργαζόμενους σε σώματα ασφαλείας.

Μη Δικαιούχοι της ΑνΑΔ δύναται να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή και παρακολούθηση του Προγράμματος με κόστος συμμετοχής €630, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Εκπαιδευτές στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης είναι οι Δρ Κωνσταντίνος Τσαγκαρίδης, Δρ Ελισάβετ Κιούρτη και Δρ Άγγελος Κωνσταντίνου, μέλη Συνεργαζόμενου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι των τριών Σχολών του (Θετικές και Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες, Οικονομικές Επιστήμες και Διοίκηση).

Ο Δρ. Κ. Τσαγκαρίδης είναι επιστήμονας με εκτεταμένη ερευνητική εμπειρία στον τομέα της Γνωστικής Νευροψυχολογίας και η μελέτη του εστιάζει στην ανθρώπινη και τεχνητή νόηση. Η Δρ. Ε. Κιούρτη είναι ακαδημαϊκός και ερευνήτρια στον τομέα αναδυόμενων τεχνολογιών για την κοινωνία και την εκπαίδευση.

Ο Δρ. Α. Κωνσταντίνου είναι ερευνητής σε αστυνομικά και εγκληματολογικά θέματα με εκτενή εμπειρία σε εργαλεία και μεθόδους ανάλυσης και απεικόνισης δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα Προγράμματα Επαγγελματικής και Διά Βίου Μάθησης που προσφέρει το ΚΕΔΜΑ μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο του ή να επικοινωνήσετε στην  ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο τηλέφωνο (+357) 22411698

Διαφήμιση
Διαφήμιση