HomeΚΟΣΜΟΣΟ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατείται στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κρατείται στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Το πανάκριβο ρολόι και η δημοπρασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μονάχου και υποβλήθηκε σε ερωτήσεις «στο πλαίσιο της φορολογικής νομοθεσίας για ένα μη καταχωρημένο πολυτελές ρολόι που σχεδιάζει να βγάλει σε δημοπρασία», σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

«Έχουμε ασκήσει ποινική δίωξη βάσει της φορολογικής νομοθεσίας. Το ρολόι θα έπρεπε να είχε καταγραφεί, διότι πρόκειται για εισαγωγή»

Ο ηθοποιός του Εξολοθρευτή, 76 ετών, εθεάθη να είναι με τελωνειακούς αφού πέταξε από το Λος Άντζελες σήμερα το απόγευμα και περίμενε για αρκετές ώρες, αναφέρει η BILD.

Ο Άρνι, ο οποίος έχει διπλή υπηκοότητα, την αυστριακή και την αμερικανική, φέρεται να ήταν καθ’ οδόν για να συμμετάσχει σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία για το κλίμα που πραγματοποιείται αύριο στο Κίτσμπιχελ της Αυστρίας.

«Αυτό παίρνει λίγο χρόνο»

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, ο οποίος είναι ένθερμος υποστηρικτής της εκστρατείας για το κλίμα, φέρεται να έφερε σε δημοπρασία ένα πολύτιμο ρολόι της πολυτελούς ελβετικής μάρκας Audemars Piguet.

Ο εκπρόσωπος του κεντρικού τελωνείου του Μονάχου, Thomas Meister, δήλωσε στη BILD: «Έχουμε ασκήσει ποινική δίωξη βάσει της φορολογικής νομοθεσίας. Το ρολόι θα έπρεπε να είχε καταγραφεί, διότι πρόκειται για εισαγωγή».

«Εάν τα εμπορεύματα εξακολουθούν να βρίσκονται στην ΕΕ, πρέπει να τα δηλώνονται στο τελωνείο. Αυτό ισχύει για όλους, είτε το όνομά τους είναι Σβαρτσενέγκερ είτε Müller, Meier, Huber», δήλωσε ένας εκπρόσωπος των τελωνείων στο γερμανικό πρακτορείο SZ.

Συνέχισαν λέγοντας ότι ο σταρ του κινηματογράφου παραμένει με τους τελωνειακούς υπαλλήλους ενώ οι αποσκευές του ελέγχονται.

«Αυτό παίρνει λίγο χρόνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος, ο οποίος πρόσθεσε ότι υποθέτει ότι ο αυστριακής καταγωγής ηθοποιός θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι του.

in.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση