HomeHL-9Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Αφορούν στο δεύτερο πρόσωπο που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών και φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός με τον κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι και αφορούν στο δεύτερο πρόσωπο που έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Το πρόσωπο αυτό φέρεται να επικοινώνησε τη νύχτα που εξαφανίστηκε ο νεαρός με τον 50χρονο κρεοπώλη που θεωρείται ύποπτος.

Ειδικότερα πληροφορίες αναφέρουν πως από την έρευνα των Αρχών προέκυψε πως τη νύχτα της εξαφάνισης το στίγμα του κινητού του 36χρονου άνδρα που επικοινώνησε με τον κρεοπώλη εντοπίζεται κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο 31χρονος.

Επίσης, όπως έγραψε και χθες το protothema.gr, την ίδια νύχτα οι δύο άνδρες φέρονται να επικοινώνησαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Ειδικότερα, αν και την περισσότερη ώρα το κινητό του κρεοπώλη ήταν κλειστό, ο άνδρας φέρεται να το άνοιξε για λίγα λεπτά και να επικοινώνησε με τον 36χρονο.

Μήνυση κατά αγνώστων από τη μητέρα και τις αδερφές του Μπάμπη.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδερφές του 31χρονου Μπάμπη, Κώστας Δημόπουλος, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια.

Σε δηλώσεις του πριν από δύο ημέρες στο protothema.gr, ο κ. Δημόπουλος είχε πει ότι «θα πάω την υπόθεση μέχρι τέλους», προαναγγέλλοντας πως θα καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου με «νέα στοιχεία που θα προσκομίσουμε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και παρακαλώ τον κόσμο που γνωρίζει πράγματα για αυτή την υπόθεση, να μιλήσουν, να ανοίξουν στόματα για να βρεθεί ο δράστης κι ο Μπάμπης. Είναι δεδομένο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια η οποία είναι μεθοδευμένη, έχει μια συγκεκριμένη υποδομή και κατά την άποψή μου ο δράστης δεν μπορεί να είναι μόνο ένας».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση