HomeHL-LifestyleΣε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου νοσηλεύεται η Κέιτ Μίντλετον

Τι συνέβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νοσοκομείο του Λονδίνου εισήχθη η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με το Παλάτι του Κέσινγκτον, η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Ένας εκπρόσωπος είπε σήμερα το απόγευμα: «Η Βασιλική Υψηλότητα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα».

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

Και πρόσθεσε: «Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη ομαλότητα για τα παιδιά της και επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες».

Όπως εξήγησε το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της υγείας της πριγκίπισσας όταν υπάρχουν σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να δοθούν στο κοινό.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλλει τις επερχόμενες δεσμεύσεις της. Ανυπομονεί να αποκαταστήσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό», σημείωσε ο εκπρόσωπος.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση