HomeΚΟΣΜΟΣΜυστήριο με τον θάνατο Ιταλίδας σεφ: Την κατηγόρησαν ότι έστησε περιστατικό με πελάτη για να διαφημίσει την επιχείρησή της

Μυστήριο με τον θάνατο Ιταλίδας σεφ: Την κατηγόρησαν ότι έστησε περιστατικό με πελάτη για να διαφημίσει την επιχείρησή της

Η σορός της εντοπίστηκε την Κυριακή κοντά σε ποτάμι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η σορός μια Ιταλίδας σεφ εντοπίστηκε την Κυριακή κοντά στο ποτάμι Λάμπρο.

Η γυναίκα που είχε κατηγορηθεί ότι έστησε ένα περιστατικό με δήθεν πελάτη προκειμένου να πάρει δημοσιότητα αυτή και η επιχείρηση της, πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε.

Η 59χρονη Giovanna Pedretti είχε μια μικρή πιτσαρία στην περιοχή  in Sant’Angelo Lodigiano έξω από το Μιλάνο.

Είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ

Αρχικά, είχε απασχολήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την αποστομωτική απάντηση που είχε δώσει σε πελάτη που είχε αφήσει κακή κριτική στην επιχείρηση της, επειδή του έδωσαν τραπέζι ανάμεσα σε ένα γκέι ζευγάρι και ένα παιδί με αναπηρία.

Η Pedretti τότε είχε προτρέψει τον πελάτη να μην ξαναεπισκεφτεί την επιχείρησης της λέγοντας, «Δεν επιλέγουμε τους πελάτες μας με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό, πόσο μάλλον την αναπηρία. Σας ζητώ ευγενικά να μην ξαναέρθετε σε εμάς, εκτός αν βρείτε μέσα σας τις ανθρώπινες ιδιότητες που έλειπαν από τη συμπεριφορά σας».

Στη συνέχεια ορισμένοι χρήστες, ανάμεσα τους και κάποιοι ινφλουένσερ,  παρατήρησαν ότι μετά από λίγους μήνες η κριτική διεγράφη και άρχισαν να την κατηγορούν ότι έστησε το περιστατικό για να φανεί προασπίστρια των γκέι και των ΑΜΕΑ.

ethnos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση