HomeHL-GreeceΒόλος: Το δράμα της 18χρονης που βίαζε από παιδί 33χρονος ο θείος της – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Βόλος: Το δράμα της 18χρονης που βίαζε από παιδί 33χρονος ο θείος της – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η καθηγήτρια και οι αδερφές της ήταν οι μόνες που γνώριζαν για τον 33χρονο - «Μας είχε πει ότι την είχε παρενοχλήσει, όχι ότι την βίαζε» αναφέρουν - Όσα κατέθεσε ο 50χρονος πατέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 18χρονη που βίαζε ο 33χρονος αδερφός της μητριάς της είχε προσπαθήσει να μιλήσει για τα όσα φρικτά είχε ζήσει πριν από σχεδόν ένα χρόνο – ο πρώτος άνθρωπος που εμπιστεύτηκε ήταν μία από τις αδελφές της.

Όταν η 18χρονη προσπάθησε να μιλήσει για πρώτη φορά

«Πριν περίπου 8-9 μήνες η αδελφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε παρενοχλήσει. Η μικρή όμως δεν μου είχε αναφέρει κάτι για βιασμό. Το συζήτησα το θέμα με την άλλη μας αδελφή και αποφασίσαμε να στείλουμε την μικρή σε ψυχολόγο. Έκανε τότε μια συνεδρία», ανέφερε η αδερφή της 18χρονης.

Ήταν η περίοδος των Πανελληνίων. Το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα στρεσαρισμένο και φαινόταν πως βρισκόταν σε αδιέξοδο.

Η απώλεια της μητέρας, οι βιασμοί και οι παρενοχλήσεις, οι κρίσεις πανικού και οι Πανελλήνιες – Πολλά και μαζεμένα τα τραύματα που βγήκαν ξανά στην επιφάνεια

«Τότε ήταν η περίοδος των πανελληνίων και με έπιασαν κρίσεις πανικού. Ήταν η απώλεια της μητέρας μου κι όλα αυτά, που μου είχαν συμβεί, ξαναβγήκαν στην επιφάνεια», ανέφερε η 18χρονη.

Οι τρεις αδελφές είχαν χάσει την μητέρα τους σε τροχαίο δυστύχημα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Μαζί με τον πατέρα τους μετακόμισαν από την Αθήνα στον Βόλο για να κάνουν μια νέα αρχή. Ο πατέρας δούλευε νυχθημερόν και με τη βοήθεια της αδελφής του μεγάλωνε τις τρεις κόρες του.

Είχε μιλήσει και σε μία καθηγήτριά της

Εκτός από τις αδελφές της λοιπόν που γνώριζαν εδώ και μήνες πως ο 33χρονος ήταν ο κακοποιητής της, η 18χρονη είχε μιλήσει και σε μια καθηγήτρια που είχε στο σχολείο.

«Ήρθε η καθηγήτρια μου στο σπίτι της αδελφής μου δεν θυμάμαι τι ώρα ήταν, με ξύπνησαν, λογικά ήταν μεσημέρι. Μετά το πρωινό πήρα το φάρμακο κι έπεσα για ύπνο. Στην καθηγήτρια μου είχα μιλήσει το προηγούμενο βράδυ ότι ο μπαμπάς τα έχει μάθει όλα. Της είχα μιλήσει γενικά γι’ αυτά που είχα περάσει στα παιδικά μου χρόνια, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν η ίδια περίοδος που είχα μιλήσει και στην αδελφή μου», ανέφερε η 18χρονη.

«Η αδελφή μας ήταν πιεσμένη από τις Πανελλήνιες εξετάσεις και ανέφερε ότι την είχε παρενοχλήσει ο συγκεκριμένος άντρας. Εγώ το έμαθα από την αδελφή μου. Τον περασμένο Αύγουστο που ξαναβρεθήκαμε όλες μαζί, η 18χρονη ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί μαζί του, αλλά δεν είπε κάτι παραπάνω», δήλωσε η αδερφή της.

«Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σαν πατέρας»

Οι περιγραφές των κοριτσιών για όσα συνέβησαν ταυτίζονται και τονίζουν πως ο πατέρας τους έκανε ό,τι έκανε για να τις προστατέψει.

«Το έκανε γιατί ήθελε να μας προστατέψει. Πήγαμε όλοι μαζί με τον δικηγόρο στην Αστυνομία, ενώ εγώ ενημέρωσα και την άλλη μας αδελφή να έρθει στην Αστυνομία», δήλωσε η μία αδερφή της 18χρονης, με την άλλη αδερφή της να συμπληρώνει:

«Μίλησα στο τηλέφωνο με την αδελφή μου και πληροφορήθηκα ότι ο πατέρας μας έκανε κάτι πολύ κακό στον 33χρονο. Όπως είπε στην αδελφή μου, “έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σαν πατέρας”».

Στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι και το βίντεο 36 δευτερολέπτων με το οποίο ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη. Όπως κατέθεσε η ίδια στις Αρχές, έχει τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζει στο πατρικό της σπίτι. Η ίδια δεν ήταν μεγαλύτερη από 14 ετών, ενώ στο βίντεο φαίνονται καθαρά τα χέρια και το τατουάζ του 33χρονου.

«Φώναζα “γιατί μου βίασες το παιδί” και εκείνος με ειρωνευόταν» – Όσα κατέθεσε ο 50χρονος

Είναι απολογία του 50χρονου που δίχασε ανακριτή και εισαγγελέα για το έγκλημα που διέπραξε, με θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του.

«Φώναζα “γιατί μου βίασες το παιδί” και εκείνος με ειρωνευόταν», ανέφερε στην απολογία του ο 50χρονος, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Με κυρίευσε το αίσθημα της προδοσίας, ήμουν ένας εξοργισμένος πατέρας. Ήθελα να τον ρωτήσω γιατί έκανε κόλαση τη ζωή της κόρης μου» εξήγησε ο 50χρονος πατέρας

«Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και εκείνος μου βίαζε το παιδί. Με κυρίευσε το αίσθημα της προδοσίας».

Μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, το δικαστικό συμβούλιο θα αποφασίσει για την τύχη του σε λίγες μέρες.

Το Live News παρουσιάζει τα πρώτα λόγια του 50χρονου μόλις ανακοινώθηκε πως αφήνεται προσωρινά ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό: «Ένιωσα ψυχική ανακούφιση, αμέσως έπεσα στην αγκαλιά των παιδιών μου. Φυσικά και είμαι μετανιωμένος και στεναχωρημένος για ό,τι έχει γίνει. Έχω συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να το είχα αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Άλλα ήμουν ένας εξοργισμένος πατέρας. Είχα θολώσει».

Ο 50χρονος υποστήριξε πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 33χρονο. Το μόνο που ήθελε, όπως είπε, ήταν να τον κοιτάξει κατάματα και να τον ρωτήσει γιατί. Γιατί έκανε κόλαση τη ζωή της ανήλικης τότε κόρης του.

«Το μυαλό μου θόλωσε. Χάθηκε κάθε ίχνος λογικής. Δεν μπορούσα πλέον να διαχειριστώ την κατάσταση. Ήθελα να μου πει για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε. Επειδή ήταν βίαιος και μεγαλόσωμος, αποφάσισα να πάρω μαζί μου το όπλο για να προστατεύσω την ζωή μου. Δεν υπήρξε ανθρωποκτόνος δόλος από πλευράς μου. Γι’ αυτό συναντήθηκα μαζί του σε μεγάλο δρόμο, από όπου περνούσαν αρκετά αυτοκίνητα και σίγουρα με είδε και αρκετός κόσμος».

«Με πίεζε να του παραχωρήσω το σπίτι μου»

Οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν πάντα τυπικές, ενώ μάλιστα το τελευταίο τρίμηνο είχαν ψυχρανθεί, καθώς ο 33χρονος φέρεται να πίεζε τον δράστη να του παραχωρήσει το σπίτι του στην Αλβανία.

«Τους τελευταίους 3 μήνες δεν είχαμε μιλήσει καθόλου, ούτε καν για να ευχηθούμε ο ένας στον άλλον καλή χρονιά. Κι αυτό γιατί με πίεζε αφόρητα να του παραχωρήσω το σπίτι μου στην Αλβανία για να πηγαίνει όποτε ήθελε. Ποτέ δεν κάναμε παρέα γιατί ήταν απότομος και βίαιος χαρακτήρας. Τσακωνόταν με όλους, αφού δεν δούλευε».

Από τις 7 Ιανουαρίου, όπως είπε, ανεβαίνει έναν δικό του Γολγοθά. Από την ημέρα δηλαδή που έμαθε από την σπιτονοικοκυρά πως η 18χρονη κόρη του χρωστά 4 ενοίκια, δηλαδή το ποσό των 1040 ευρώ.

«Αυτό με θορύβησε, αφού της είχα δώσει τα λεφτά για να τα καταβάλει. Κατάλαβα ότι κάτι κακό θα είχε συμβεί, καθώς η πράξη αυτή ήταν εντελώς αντίθετη από τον χαρακτήρα της κόρης μου. Επειδή δεν έλαβα πειστικές απαντήσεις από την κόρη μου, ξεκίνησα από την Αργαλαστή να πάω να την βρω στον Βόλο».

«Συγκλονίστηκα όταν έμαθα το όνομα του βιαστή της»

Μετά από πιέσεις, η 18χρονη αποκάλυψε στον πατέρα της πως κάποιος την βίαζε από τα 9 της χρόνια, πως βιντεοσκοπούσε τις πράξεις και πως με αυτόν τον τρόπο την εκβίαζε αποσπώντας χρηματικά ποσά.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έβλεπα τις κόρες μου να κλαίνε. Έκλαιγα κι εγώ, γιατί ένιωθα ότι δεν μπόρεσα να τις προστατεύσω. Για χάρη της κόρης μου αντέδρασα ψύχραιμα, την πήρα αγκαλιά και της είπα πως δεν έφταιγε, ότι την αγαπάω και ότι θα είμαι δίπλα της. Την πήγα σε ψυχίατρο και μετά σε δικηγόρο για να καταγγείλει αυτό το τέρας».

Στη συνέχεια θα περιγράψει τη στιγμή που η κόρη του κατονόμασε τον βιαστή της.

«Το πρωί της Τρίτης η κόρη μου αποφάσισε να μου εκμυστηρευτεί το όνομα του βιαστή της. Με συγκλόνισε συθέμελα, καθώς συνειδητοποίησα πως ο βιαστής της κόρης μου είναι ο αδελφός της συζύγου μου, ο θείος της! Ήταν το τελειωτικό χτύπημα στην εύθραυστη ήδη ψυχική μου κατάσταση».

«Δεν κρύφτηκα. Αντιθέτως έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση των αρχών και αμέσως αποκάλυψα όλη την αλήθεια», θα συμπληρώσει, τονίζοντας πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το θύμα, πως το μοιραίο έγινε την ώρα που πάλευαν σώμα με σώμα και πως υπήρξε επαφή των χεριών του θύματος με το όπλο.

«Παλεύαμε σώμα με σώμα και ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Με το που άκουσα τον πυροβολισμό, είδα το θύμα να πέφτει κάτω και τότε χάθηκαν όλα από μπροστά μου. Υπήρξε επαφή των χεριών του θύματος με το όπλο μου, όπως θα προκύψει και από την εξέταση του όπλου».

Ο 50χρονος παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό στο σπίτι της κόρης του έως ότου αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο για το αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

«Ήθελα να τον κάνω να ομολογήσει»

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του, αλλά να τον κάνει να ομολογήσει.

«Τον ρώτησα «γιατί το έκανες αυτό στο κορίτσι μου;». Εκείνος με κοίταξε χαμογελώντας και μου είπε «τι θέλεις ρε μ@@;» και άρχισε να με πλησιάζει, κάνοντας κινήσεις ζιγκ ζαγκ. Το θύμα ήταν 34 ετών με ύψος 1.90 και 120 κιλά. Ήταν γυμνασμένος, βίαιος και σχεδόν τριπλάσιος από μένα που είμαι 50 ετών, 1.67 ύψος και 86 κιλά».

«Το μόνο που πρόλαβα όταν με πλησίασε ήταν να τον χτυπήσω με την κάνη του όπλου στο πρόσωπο. Έπεσε κάτω. Αν είχα όντως πρόθεση να τον σκοτώσω, την δεδομένη στιγμή θα τον πυροβολούσα. Δεν το έκανα αφού το μόνο που ήθελα ήταν να μάθω γιατί έκανε όσα έκανε στην κόρη μου».

Όπως υποστήριξε ο 50χρονος, το θύμα άρπαξε το όπλο του και προσπάθησε να του το αφαιρέσει. Ακολούθησε πάλη μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ακούστηκε ο πυροβολισμός και ο 33χρονος έπεσε νεκρός.

in.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση