HomeΕΛΛΑΔΑΥπάλληλος delivery παρέδωσε τις πίτσες και γέμισε το ασανσέρ με περιττώματα

Υπάλληλος delivery παρέδωσε τις πίτσες και γέμισε το ασανσέρ με περιττώματα

Σοκαριστική καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία σοκαριστική καταγγελία φέρνει στο φως η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, για υπάλληλο delivery, ο οποίος -αφού παρέδωσε τις πίτσες σε διαμέρισμα όπου γινόταν πάρτι- αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες.

Ο υπάλληλος delivery κατέβηκε από τις σκάλες και -σύμφωνα με την καταγγελία- ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καλεσμένους που περίμεναν στο πάρτι και είδαν ότι τις ακαθαρσίες στο ασανσέρ και στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας.

«Και μετά μόλις έφυγε ο ντελιβεράς για κακή του τύχη ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και έπαθαν σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και “μάρκαρε”, λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες».

Η αναστάτωση για τους καλεσμένους του πάρτι μεγάλη. Προσπαθούσαν να καταλάβουν ποιος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο.

«Κατ’ αρχήν του χάλασε το πάρτι, γιατί είχε καλέσει κόσμο. Κανείς δεν ακούμπησε πίτσα, τα πετάξανε όλα όπως ήταν. Ποιος να ακουμπήσει πίτσα μετά από αυτά τα πράγματα που βλέπουνε εκεί πέρα;».

Επικοινώνησαν με το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που τους εξυπηρέτησε και η απάντηση που πήραν από την εταιρεία αργότερα ήταν αυτή: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αναφορά σας και να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το περιστατικό έχει μεταφερθεί στο τμήμα λειτουργίας και στον υπεύθυνο του καταστήματος έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και περεταίρω διερεύνηση. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πιστωθεί δύο πίτσες στην καρτέλα σας τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο».

Ο καταγγέλλων μάλιστα ανέφερε: «Το κατάστημα το ενημερώσαμε και ήτανε προκλητικοί μέχρι αηδίας. Στην αρχή μίλησε ο γιος μου με κάποιον υπεύθυνο και λέει «μήπως το παλικάρι ο ντελιβεράς είχε ανάγκη, του ήρθανε ξαφνικά και δεν κρατιόταν; Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, δηλαδή είναι τρέλα».

Καλεσμένος στο πάρτι περιγράφει στο «Live News» όσα έζησε

Ένας από τους καλεσμένους του πάρτι, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου για όσα έζησαν εκείνο το βράδυ.

«Ήταν σοκ. Αυτό που αντικρίσαμε μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει. Είχαμε μαζευτεί για τα γενέθλια του κολλητού μου και παραγγείλαμε πίτσες. Αφήσαμε φιλοδώρημα. Το αναφέρω γιατί και εγώ το έκανε το επάγγελμά και είναι δύσκολο. Ήρθε ο διανομέας και τότε είχε έρθει και ένα φιλικό ζευγάρι και το καταλάβαν. Υπάρχει κάμερα που φαίνεται πως κάνει την ανάγκη του έξω από το ασανσέρ. Ήταν γεμάτα περιττώματα. Είναι μονοκατοικία και είμασταν στον δεύτερο όροφο».

newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση