HomeHL-SportsΒασίλης Λαμπρόπουλος: “Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, πρέπει να γίνουμε κυνικοί – Ένα τσακ είναι ν’ αλλάξουν όλα”

Βασίλης Λαμπρόπουλος: “Συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα, πρέπει να γίνουμε κυνικοί – Ένα τσακ είναι ν’ αλλάξουν όλα”

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova, απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα και παράλληλα αισιόδοξος ότι όλα θα αλλάξουν με μια νίκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο στόπερ του ΟΦΗ είπε αρχικά: “Είναι οξύμωρο να χαρείς με το γκολ που πετύχαμε, δυστυχώς φάγαμε γκολ στο 98′.

Είναι δύσκολη περίοδος, και με τον ΠΑΟΚ και με την Λαμία και σήμερα δείξαμε καλό πρόσωπο. Έχουμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργούμε ευκαιρίες, η μπάλα πάει δοκάρι ή πάει στο χέρι μου, συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα. \

Δεν χάνουμε, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τώρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι καθοριστικής σημασίας. Αν κερδίζαμε μπορεί να κάναμε ένα σερί, είναι ψυχολογία. Μας έχουν κάτσει στραβά αποτελέσματα, κακά γκολ, είναι περίεργο.

Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι μας κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής, να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουμε κυνικοί”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να σκοράρει: “Κακά τα ψέμματα, είναι ομαδικό να έχεις την χειρότερη επίθεση.

Πρέπει να δουλέψουμε, να βάζουμε γκολ και αλήθεια πιστεύω πως αν έρθει η επόμενη νίκη, θα είναι διαφορετική η συνέχεια. Έτσι πιστεύω και είναι ένα τσακ για να αλλάξει η ψυχολογία”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση