HomeHL-LifestyleΑριάνα Γκράντε: Σάλος με το νέο της τραγούδι – Την κατηγορούν ότι καταστρέφει οικογένειες

Αριάνα Γκράντε: Σάλος με το νέο της τραγούδι – Την κατηγορούν ότι καταστρέφει οικογένειες

Η Aριάνα Γκράντε οριστικοποίησε το διαζύγιό της τον περασμένο Οκτώβριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα… άκουσε από τους θαυμαστές της Αριάνα Γκράντε με αφορμή το νέο της single με τίτλο «Yes, And?».

H ποπ σταρ φαίνεται να απευθύνεται στις αντιδράσεις που δέχτηκε αφού άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Ίθαν Σλέιτερ, λέγοντας στους θαυμαστές της να κοιτάξουν τη δουλειά τους.

«Η δουλειά σου είναι δική σου και η δική μου είναι δική μου», συνεχίζουν οι στίχοι. «Γιατί νοιάζεστε τόσο πολύ ποιανού… καβαλάω;».

Ο στοίχος αυτός είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τους θαυμαστές της να απαντούν μέσα από τα social media ότι δεν θα έπρεπε να μιλάει με αυτόν τον τρόπο όταν η ίδια κατέστρεψε μια οικογένεια.

Αυτό το βασίζουν στον γεγονός ότι ο Ίθαν Σλέιτερ ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί όταν ξεκίνησε την σχέση του με την Αριάνα Γκράντε.

Η Aριάνα Γκράντε οριστικοποίησε το διαζύγιό της τον περασμένο Οκτώβριο και θα πρέπει να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της Ντάλτον Γκόμεζ μετά από διακανονισμό, ποσό ύψους 1.250.000 δολαρίων.

Το ζεύγος ήταν παντρεμένο για δύο χρόνια. Ακόμη και πριν οριστικοποιήσουν το διαζύγιό τους, η ποπ σταρ είχε προχωρήσει σε μια νέα σχέση. Η Γκράντε ξεκίνησε μια νέα σχέση με τον Ίθαν Σλέιτερ, έναν ηθοποιό και τραγουδιστή περισσότερο γνωστό για τον ρόλο του ως «Μποκ» στο «Wicked Part 1».

Ο 31χρονος Σλέιτερ χώρισε επίσης από τη σύζυγό του καθώς άρχισε να βγαίνει με τη Γκράντε.

newsbomb.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση