HomeΚΟΣΜΟΣΔιευθυντής ορχήστρας κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού

Διευθυντής ορχήστρας κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού

Ο 70χρονος συνελήφθη σε σιδηροδρομικό σταθμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο διευθυντής ορχήστρας Γιαν Λέιθαμ Κένινγκ συνελήφθη στη Βρετανία και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού.

Σε βάρος του διευθυντή ορχήστρας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διευκόλυνση σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου και για επικοινωνία σεξουαλικού χαρακτήρα με ανήλικο.

Ο 70χρονος διευθυντής ορχήστρας συνελήφθη την Τετάρτη στον σιδηροδρομικό σταθμό Βικτόρια, στο Λονδίνο. Σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον δικαστή και στην ακροαματική διαδικασία περιορίστηκε στο να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του.

Στη συνέχεια ο Γιαν Λέιθαμ Κένινγκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο. Το 2020 ο διευθυντής ορχήστρας τιμήθηκε για τις υπηρεσίες του στη μουσική και τις πολιτισμικές σχέσεις της Βρετανίας με τη Ρωσία. Μεταξύ άλλων διηύθυνε τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και τις ορχήστρες του BBC.

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

lifo.gr

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση