HomeΚΡΗΤΗΕλεύθεροι οι δύο ανήλικοι που κυκλοφόρησαν άσεμνες φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Ελεύθεροι οι δύο ανήλικοι που κυκλοφόρησαν άσεμνες φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Θα παρακολουθήσουν συνεδρίες με παιδοψυχολόγους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε ο εισαγγελέας Ηρακλείου στους δύο ανήλικους μαθητές οι οποίοι φαίνεται να προώθησαν άσεμνες πλαστές φωτογραφίες συμμαθητριών τους και παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Μετά τις απολογίες τους τα δύο ανήλικα παιδιά, μαθητές γυμνασίου, αφέθηκαν ελεύθερα με τον όρο να παρακολουθήσουν πρόγραμμα με παιδοψυχολόγους στο ΕΛΜΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο 14χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, φαίνεται πως πήραν φωτογραφίες συμμαθητριών τους, τις επεξεργάστηκαν κάνοντάς τες άσεμνες και τις διακίνησαν στο διαδίκτυο.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. που εντόπισε και συνέλαβε τα δύο παιδιά ενώ παράλληλα συνέλαβε και τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 13χρονου αγοριού κάνουν λόγο ότι δεχόταν απειλές και bulling από το κορίτσι που επίσης κατηγορείται και ότι τον εξανάγκασε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Ο δικηγόρος του 13χρονου κοριτσιού που κατηγορείται ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αρνείται όσα την κατηγορεί ο συμμαθητής της.

Αυτή την ώρα γίνεται παιδαγωγική συνεδρίαση για να αποφασιστεί τι θα γίνει με τους δύο μαθητές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση