HomeHL-9Στο νοσοκομείο και τα 3 αδέρφια του 4χρονου από τα Μέγαρα – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Στο νοσοκομείο και τα 3 αδέρφια του 4χρονου από τα Μέγαρα – Χειρουργήθηκε ο 8χρονος

Στο «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύονται και τα 3 αδέλφια του 4χρονου παιδιού από τα Μέγαρα, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 4χρονος που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της μητέρας του. Το παιδάκι νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Παράλληλα, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα 3 αδέλφια του, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, ενόσω βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα από τις δικαστικές αρχές.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου:

«Σε συνέχεια του από 11/1/24, ενημερωτικού υπηρεσίας μας, γνωρίζεται συμπληρωματικά:

Κατόπιν αυτεπάγγελτης άστυν προδικαστικής έρευνας και προφορικής παραγγελίας εισαγγελέα ανηλίκων Αθηνών, πραγματοποιήθηκε διακομιδή (11/1/24, 05:00 hrs) και εν συνεχεία εισαγωγή, των τριών (3) ανηλίκων αδελφών του (4χρονου) παθόντος, ήτοι:

Ανήλικος, (11) ετών

Ανήλικος, (10) ετών

Ανήλικός, (8) ετών

Ο τρίτος εξ αυτών διεγνώσθη με κάταγμα δε άνω άκρου και αντιμετωπίστηκε χειρουργικά

Νοσηλεύονται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, συνοδευόμενοι από τη μητέρα τους.

Κατάσταση υγείας: Σταθερή

Περαιτέρω ιατρικές ενέργειες: Εξέταση περί μεταδοτικών νοσημάτων / παιδοψυχιατρική εκτίμηση / ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα και με εισαγγελική παραγγελία».

Συγκλονίζει η μητέρα του 4χρονου: «Το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε στο πάτωμα»

Ο Ρομά κακοποίησε το 4χρονο αγοράκι της συντρόφου του, το οποίο χαροπαλεύει αυτές τις ώρες, με τον χειρότερο και πιο σοκαριστικό τρόπο. Η μητέρα του παιδιού μίλησε στο MEGA και συγκλονίζει με τις περιγραφές.

Ο 25χρονος Ρομά με δόλο έστειλε τη μάνα -την οποία όπως είπε την κακοποιούσε καιρό μαζί με τα παιδιά της- να πάρει τσιγάρα, ώστε να βρει το πεδίο «ελεύθερο». Η ίδια άφησε πίσω τα άλλα δύο της παιδιά, 11 και 10 ετών, τα οποία φυσικά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν αυτό που συνέβη.

Ο άρρωστος αυτός εγκέφαλος βρήκε την ευκαιρία και, όπως περιγράφει η μητέρα, έπιασε το 4χρονο, το σήκωσε ψηλά στον αέρα και το πέταξε με δύναμη στο πάτωμα. Σε άλλη περίπτωση, πρόσφατα, ο Ρομά έκανε επίσης κάτι που θα «χώραγε» μόνο στην πιο αρρωστημένη φαντασία: Πέταξε το παιδί μέσα σε δοχείο και καυτό νερό, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικά εγκαύματα!

Η ίδια είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι πρόσφατα ο σύντροφός της είχε πει ότι «δεν θα ησυχάσω αν δεν σου σκοτώσω ένα παιδί».

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση