HomeΕΛΛΑΔΑΓιαννόπουλος για ξυλοδαρμό 4χρονου στα Μέγαρα

Γιαννόπουλος για ξυλοδαρμό 4χρονου στα Μέγαρα

Λάβαμε καταγγελία ότι τα παιδιά ζούσαν έναν εφιάλτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζωή-κόλαση στα χέρια των μελών της οικογένειάς του ζούσε τόσο ο 4χρονος όσο και τα τρία αδέλφια του, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» δύο ημέρες πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Το 4χρονο αγόρι από τα Μέγαρα διακομίστηκε γύρω στις 17:30 χθες (10/1) με ασθενοφόρο του Δήμου Μεγαρέων στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, συνοδεία ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και από εκεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κωματώδη κατάσταση, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Το 4χρονο αγόρι φέρεται να ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλά στο iefimerida.gr και περιγράφει την καταγγελία που κινητοποίησε για ακόμα μία φορά της Αρχές. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται, και στο παρελθόν υπήρχαν ανάλογες καταγγελίες που έδειχναν τον εφιάλτη που ζούσαν τα τέσσερα αδέλφια.

 «Τα παιδιά της οικογένειας ζούσαν εφιαλτικές στιγμές»

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος: «Ζούσαν εφιαλτικές στιγμές, τόσο ο 4χρονος όσο και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας. Έφτασε στο «Χαμόγελο» μια αναφορά στις 8 Ιανουαρίου. Μια ανώνυμη αναφορά από πολίτη της περιοχής ότι το παιδί κακοποιείται από τους γονείς, όπως και τα αδέλφια του. Τα παιδιά, σύμφωνα με την αναφορά, είναι παραμελημένα, ζουν μια ζωή πάρα πολύ δύσκολη, η μητέρα και ο σύντροφός της καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, είναι επιθετικοί και συχνά χτυπούσαν τα παιδιά. Τα τέσσερα αδέλφια κυκλοφορούσαν ξυπόλητα και σύμφωνα με την καταγγελία και άλλες φορές στο παρελθόν είχαν μεταφερθεί τραυματισμένα σε νοσοκομεία. Εμείς αμέσως στείλαμε την αναφορά στον εισαγγελέα για να γίνει έρευνα. Όμως υπήρξε αυτή η πολύ δυσάρεστη εξέλιξη. Πληροφορηθήκαμε ότι το παιδί είχε πάει και άλλες φορές σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας για ανάλογες καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες είχε ξεκινήσει η διαδικασία για απομάκρυνση των παιδιών από την οικογένειά τους. Πρέπει να προστατευτούν και τα αδέλφια του. Πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την οικογένεια».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση