HomeHL-GreeceΘλίψη στο τελευταίο αντίο στη Γεωργία – Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη Γεωργία – Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Με λουλούδια στα χέρια ο κόσμος έφτανε στον Ιερό Ναό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο στην 41χρονη Γεωργία και το αγέννητο βρέφος της, που δολοφονήθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, είπαν οι συγγενείς και οι στενοί φίλοι της άτυχης γυναίκας.

Η σορός της έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου, στην Νέα Κρήνη της Καλαμαριάς, περίπου στις 10.30, ενώ ο κόσμος έφτανε για να την αποχαιρετησει κρατώντας μερικά λουλούδια στα χέρια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Γεωργίας, ο αδελφός της αλλά και το 13χρονο παιδί της που μέχρι σήμερα δε μπορούν να πιστέψουν πως η 41χρονη δολοφονήθηκε άγρια. Στην εκκλησία έφτασαν και κάποιοι μαθητές από το σχολείο που πηγαίνει η 13χρονη προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό της και να της συμπαρασταθουν.

Υπενθυμίζεται ότι για την ανθρωποκτονία που σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά, έχουν συλληφθεί ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του – φερόμενος ως συνεργός του.

«Καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή ότι αυτός (σ.σ σύντροφός της) της σκότωσε», είπε οργισμένη μία γυναίκα που πήγε στην κηδεία.

«Είμαστε πολύ θλιμμένοι για το θλιβερό αυτό περιστατικό. Πρέπει να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε πράγματα στη δομή της κοινωνόας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Ιουστίνος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση