HomeHL-WorldΦρίκη: Σκότωσε τους γονείς του με καραμπίνα επειδή δεν ήθελε να πάρει τα χάπια του

Φρίκη: Σκότωσε τους γονείς του με καραμπίνα επειδή δεν ήθελε να πάρει τα χάπια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φρίκη στο Τέξας, με έναν συνταξιούχο δικαστή και την σύζυγό του να εντοπίζονται νεκροί από πυροβολισμούς με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο του εγκλήματος προχώρησαν στην σύλληψη του ενήλικου γιου του ζευγαριού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε και τους δύο γονείς του επειδή δεν ήθελε να πάρει τα υπνωτικά χάπια του.

Ο 45χρονος Seth Carnes, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τις δολοφονίες του 74χρονου πατέρα του, πρώην δικαστή της κομητείας Williamson, Alfred “Burt” Carnes και της μητέρας του, Susan Carnes.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ώστιν, Fox 7, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους ντετέκτιβ ότι δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβη, αλλά γνώριζε ότι είχε πυροβολήσει τους γονείς του με μία καραμπίνα Remington 870. Ο 45χρονος ζούσε στο γκαράζ των γονιών του και είχε το όπλο το κομοδίνο του.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως η μητέρα του προσπαθούσε να του βάλει στο στόμα ένα υπνωτικό χάπι που δεν ήθελε να πάρει. Ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος για να πυροβολήσει τη μητέρα του εκτός από το υπνωτικό χάπι.

Όταν ένας αστυνομικός ρώτησε τον Carnes γιατί πυροβόλησε τον πατέρα του, ο ίδιος δήλωσε: «Απλά έψαχνα κάτι και σκέφτηκα να τελειώσω τη δουλειά»

Το φρικτό έγκλημα

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η κόρη του 45χρονου κατηγορούμενου κάλεσε το 100, λέγοντας ότι ο πατέρας της πυροβόλησε τον παππού της, σύμφωνα με δελτίο Τύπου από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Γουίλιαμσον.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας Carnes έξω από το Georgetown του Τέξας, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον Seth Carnes, ο οποίος βγήκε από το σπίτι έχοντας το ένα χέρι ψηλά και κρατώντας μια κούπα καφέ στο άλλο. Φέρεται να είπε ότι μόλις είχε σκοτώσει τους γονείς του. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον Alfred Carnes νεκρό στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ μια καραμπίνα και ένας κάλυκας βρίσκονταν στο χώρο της κουζίνας. Το πτώμα της Susan Carnes βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του γιου της.

Ο πρώην δικαστής έφερε τραύματα στον αγκώνα του, στο εσωτερικό του αντιβραχίου και στην αριστερή πλευρά του θώρακα, αναφέρεται στην ένορκη βεβαίωση. Η σύζυγός του προφανώς είχε πυροβοληθεί στον αριστερό ώμο και στην κλείδα, όπου οι νοσοκόμοι εφάρμοσαν επιδέσμους σε μια προσπάθεια να της σώσουν τη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι οι δολοφονίες προέκυψαν έπειτα από μια διαφωνία, που κλιμακώθηκε», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Ο Alfred Carnes ήταν γιος ενός πράκτορα του FBI και προερχόταν από οικογένεια αξιωματικών επιβολής του νόμου, μεταξύ των οποίων ένας Texas Ranger και ένας πράκτορας της συνοριοφυλακής, ανέφερε το Austin American-Statesman. Συνταξιοδοτήθηκε από το 368ο Περιφερειακό Δικαστήριο το 2013, αφού υπηρέτησε 24 χρόνια.

Η Susan Carnes ήταν συνταξιούχος δασκάλα δημοτικού σχολείου, η οποία -όπως ανέφερε ένας φίλο της οικογένειας- ήταν ο «στυλοβάτης της κοινότητας».

«Αυτό το βαθύτατα οδυνηρό περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην κοινότητά μας, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψη την αξιοσέβαστη θέση του Alfred “Burt” Carnes ως συνταξιούχου περιφερειακού δικαστή», δήλωσε ο διοικητής του γραφείου του σερίφη της κομητείας Williamson, John Foster. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι προς τους φίλους και την οικογένεια που επλήγησαν από αυτό το σπαρακτικό γεγονός».

Ο 45χρονος Seth Carnes κρατείται στη φυλακή της κομητείας Γουίλιαμσον χωρίς να έχει την δυνατότητα αποφυλάκισης με καταβολή εγγύησης. Η ανθρωποκτονία στο Τέξας τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή με τη θανατική ποινή.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση