HomeHL-GreeceΣεπόλια: Αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη ο 55χρονος

Σεπόλια: Αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη ο 55χρονος

Παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί μαζί της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το «κατηγορώ» της εισαγγελέως του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας διατύπωσε σήμερα η εισαγγελέας απευθυνόμενη στους 26 κατηγορουμένους για την υπόθεση μαστροπείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως βασικός κατηγορούμενος, ο 55χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ αρνήθηκε ότι βίαζε και εξέδιδε την ανήλικη, αλλά παραδέχθηκε ότι είχε συνευρεθεί μαζί της, ακολουθώντας επί της ουσίας την υπερασπιστική τακτική που έχει χαράξει από τα στάδιο της κύριας ανάκρισης.

Από την πλευρά της μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει όσα της αποδίδονται εμφανίζοντας την να έχει σχέση με την κακοποίηση που έχει υποστεί η κόρη της, η οποία όπως και όλη η οικογένεια βρίσκονται στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της.

Καταθέτει η θεία της 12χρονης που συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκάλυψη της υπόθεσης

Επιπλέον ετέθη αίτημα από τους συνηγόρους υπεράσπισης να υποβληθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στην ανήλικη. Σε περίπτωση που το αίτημα γίνει δεκτό η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν με την παρουσία ψυχολόγου.

Στο δικαστήριο καταθέτει η θεία της 12χρονης, η οποία πρώτη είχε αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στην ανιψιά της και συνέβαλε ουσιωδώς στην αποκάλυψη της υπόθεσης.

in .gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση