HomeHL-SportsΠέπε Μελ: «Είμαστε κοντά σε νέο εξτρέμ, θέλουμε και στόπερ»

Πέπε Μελ: «Είμαστε κοντά σε νέο εξτρέμ, θέλουμε και στόπερ»

Ο Πέπε Μελ δεν μίλησε μόνο για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία αλλά και το κομμάτι των μεταγραφών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πέπε Μελ αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, όπου μίλησε ξανά στη συνέντευξη Τύπου για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όμως δεν στάθηκε μόνο εκεί.

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε πως η ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση ενός εξτρέμ και τόνισε πως χρειάζεται και έναν στόπερ. Να θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής που ακούγεται τελευταία αρκετά για τους Κρητικούς, είναι ο εξτρέμ Μοχάμεντ Ντάουντα από την Τενερίφη

Για το ότι ο ΟΦΗ έμεινε δίχως νίκη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι«Τώρα στόχος μας είναι να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι. Οι παίκτες πιστεύουν στο πλάνο που εφαρμόζουμε στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εμφάνιση, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το θέμα μας είναι όταν αλλάζουμε κάποιους παίκτες».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ και το αν υπάρχει καθυστέρηση«Θέλουμε παίκτες φυσικά. Είμαστε κοντά σε νέο εξτρέμ αλλά δεν είναι αρκετό. Έχουμε κάποιους παίκτες που έχουν πρόβλημα με την φυσική κατάσταση, κάναμε αλλαγές για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε αυτό το πρόβλημα».

Για το ότι ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα«Είναι αλήθεια, δεχόμαστε γκολ σε όλα τα παιχνίδια. Παίκτες όπως ο Μπάκιτς ή ο Νέιρα μπορούν να παίξουν 55-60 λεπτά. Αυτό είναι πρόβλημα για όλους μας.

Το πρόβλημα είναι ότι αύριο θα ξεκινήσουμε προετοιμασία δίχως τους Νέιρα, Μπάκιτς, Τοράλ. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμένα, γιατί δεν βρισκόμαστε στην προετοιμασία αλλά μέσα στην χρονιά».

Για το πως μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα αλλά και ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση«Έχουμε παίκτες με ποιότητα όμως όταν δεν κερδίζουμε σε ένα και δεύτερο παιχνίδι. Μια νίκη θα το λύσει αυτό το πρόβλημα, επειδή είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια δεν γίνονταν να κάνουμε σωστή προετοιμασία, τώρα αυτό θα λυθεί με τις κανονικές προπονήσεις».

Για την απουσία του κόσμου και το δικό του μήνυμα προς εκείνον«Το πιο σημαντικό σε ένα club είναι οι φίλαθλοι και ειδικά σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που ο κόσμος δεν είναι στο γήπεδο.

Θα βελτιωθούμε σίγουρα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν σε πολύ καλή επίπεδο. Είμαι σίγουρος πως στο τέλος της χρονιάς ο κόσμος θα είναι χαρούμενος με την ομάδα όμως τώρα η συγκέντρωση μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι και τίποτα άλλο».

Για τις θέσεις που ο ίδιος θέλει μεταγραφική ενίσχυση ο ΟΦΗ«Για εμένα η ομάδα χρειάζεται εξτρέμ και στόπερ και πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση σε πολύ ψηλό επίπεδο».

Για το αν έχει συναντηθεί με τον Μιχάλη Μπούση και τις πρώτες του εντυπώσεις«Ο ιδιοκτήτης της ομάδας θέλει προφανώς να κερδίζει η ομάδα του, έχουμε συναντηθεί και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις και να φέρουμε νίκες».

Για την απόφαση του να βάλει προπόνηση την μέρα του αγώνα«Για μένα είμαι ακόμα σε φάση γνωριμίας και προετοιμασίας με την ομάδα, βλέπουμε διαφορετικά video από τον αντίπαλο, δουλεύουμε πάνω στις τακτικές φάσεις. Δεν πρόκειται για προπόνηση φυσικής κατάστασης αλλά είναι μια σημαντική προπόνηση για μένα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση