HomeHL-GreeceΔιασωληνωμένη με εγκαύματα η 45χρονη που την πυρπόλησε ο σύζυγός της

Διασωληνωμένη με εγκαύματα η 45χρονη που την πυρπόλησε ο σύζυγός της

Ο 20χρονος αδελφός της έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται – με το 90% του προσώπου της και του σώματός να φέρει εγκαύματα- η 45χρονη την οποία ο σύζυγός της περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια την πυρπόλησε.

Η 45χρονη από το Ζεφύρι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, κατά το οποίο την πυρπόλησε ο σύζυγός της. Ωστόσο, επειδή η κατάστασή της επιδεινώθηκε, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί στο διαμέρισμα της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι, όταν ο 50χρονος άνδρας μετά από λογομαχία περιέλουσε τη σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Στην προσπάθειά του να σώσει την αδερφή του τραυματίστηκε ελαφρά με εγκαύματα και ο εικοσάχρονος αδελφός της, ο οποίος έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Ο 50χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται.

-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση