HomeHL-9Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη από τον σύντροφό της η 41χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Δολοφονημένη από τον σύντροφό της η 41χρονη έγκυος που είχε εξαφανιστεί

Δράστης ο σύντροφος της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, που αγνοούνταν από την Πρωτοχρονιά.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, η 41χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε και ο δράστης της δολοφονίας είναι ο σύντροφός της. Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη γυναίκα είχε μια 13χρονη κόρη και βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα ίχνη της γυναίκας χάθηκαν την Πρωτοχρονιά. Από την πρώτη στιγμή ο σύντροφός της προσπάθησε να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του ισχυριζόμενος πως η 41χρονη του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί.

Μάλιστα ο ίδιος ισχυριζόταν πως συνέδραμε στις έρευνες των Αρχών και τόνιζε σε κάθε ευκαιρία πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση.

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Ο ένας εκ των δύο είναι φίλος του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, ο οποίος ομολόγησε στους αστυνομικούς πως το έγκλημα διέπραξε ο φίλος της 41χρονης, δίχως όμως μέχρι στιγμής να έχει πει το γιατί τη σκότωσε.

Τα «ύποπτα» SMS

Σημειώνεται  πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών είχαν βρεθεί δύο γραπτά μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της 41χρονης – καθώς αμφισβητείται ότι αυτά τα μηνύματα εστάλησαν από την ίδια.

Τα μηνύματα, ένα προς το σύντροφό της και ένα προς τη μητέρα της χαρακτηρίζονται αντιφατικού ύφους και αυτό προκαλεί ανησυχία.

Οι αρχές «σαρώνουν» τι έγινε τις τελευταίες ώρες πριν την εξαφάνισή της, ενώ εξετάζονται κάμερες στη διαδρομή της περιοχής που έμενε με το σύντροφό της, αλλά και καταθέσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η κατάθεση του συντρόφου της ο οποίος κατέθετε επί ώρες την περασμένη εβδομάδα στην αστυνομία. Προξενεί εντύπωση ότι στην κατάθεσή του ο σύντροφος της 41χρονης ανέφερε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί της 2ας Ιανουαρίου ενώ η ανακοίνωση της εξαφάνισης από το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά.

«Κοιμήθηκε μαζί μου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Όταν ξύπνησα το πρωί της Τρίτης δεν ήταν δίπλα μου. Βρήκα ένα μήνυμα στο κινητό μου, που έγραφε ότι είχε πάρει όσα χρήματα είχαμε και θα πήγαινε στη μητέρα της. Στη συνέχεια έμαθα ότι δεν εμφανίστηκε ούτε εκεί», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του ο σύντροφος, ο οποίος κόλλησε τις προηγούμενες μέρες αφίσες στην περιοχή της Καλαμαριάς όπου έμενε μαζί με την 41χρονη προκειμένου να ζητήσει την συνδρομή και των πολιτών.

alfavita.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση