HomeHL-WorldΗΠΑ: Μπελάδες για τον Μπιλ Κλίντον – Το όνομά του αναφέρεται στη δικογραφία για τον Έπσταϊν

ΗΠΑ: Μπελάδες για τον Μπιλ Κλίντον – Το όνομά του αναφέρεται στη δικογραφία για τον Έπσταϊν

Η υπόθεση Έπσταϊν μια από τις πιο βρώμικες περιπτώσεις εξαναγκασμού, βιασμών ανήλικων κοριτσιών και μαστροπείας για την καλή κοινωνία όλου του κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To όνομα του Μπιλ Κλίντον εμπεριέχεται στην υπόθεση Έπσταιν, επιχειρηματία και παιδόφιλου που συντηρούσε δίκτυο με ανήλικα κορίτσια για πλούσιους πελάτες. Η υπόθεση Έπσταϊν έκλεισε το 2019 όσο αφορούσε τον Τζέφρι Έπστάιν.

Ο 77 χρονών Κλίντον, αναφέρεται περισσότερες από 50 φορές σε επεξεργασμένα έγγραφα της δικογραφίας που σχετίζονται με αγωγή του 2015 από την κατήγορο του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Τζιούφρε, σύμφωνα με το ABC News.

Πολλές από τις αναφορές στον Κλίντον πιστεύεται ότι προέρχονται από τις προσπάθειες της Τζιούφρε να υποχρεώσει τον πρώην πρόεδρο να καταθέσει εναντίον του εγκληματία-παιδεραστή και της πρώην «συντρόφου» και συνενόχου του, Γκιλέιν Μάξγουελ.

Τα έγγραφα, που έχουν καθοριστική σημασία για τις νομικές διαμάχες που αφορούν την Γκιλέιν Μάξγουελ, συνεργάτιδα του Έπστάιν και τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, φέρνουν στο φως ισχυρισμούς ότι η Μάξγουελ είχε επιφορτιστεί με το να βρίσκει θύματα προς σεξουαλική κακοποίηση και συντόνιζε άλλα μέλη που «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια για το κύκλωμα.

Οι ισχυρισμοί της Τζιούφρε ότι καθοδηγούνταν από τον Έπστάιν και τη Μάξγουελ για να συμμετάσχει σε σεξουαλικές επαφές με άτομα υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας, έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον για τη σχέση με τον Μπιλ Κλίντον στην υπόθεση.

Η απόφαση της δικαστή Λορέτα Πρέσκα να αποκαλύψει τα απόρρητα έγγραφα έχει αυξήσει την προσδοκία, καθώς ενδέχεται να αποκαλύψουν τις ταυτότητες περισσότερων από 150 ατόμων που αναφέρονταν ως John και Jane Does. Δηλαδή ως άτομα αγνώστων ή μη αποκαλυπτώμενων στοιχείων.

newsbomb.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση