HomeHL-TOPΣε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφουν ορισμένοι εργαζόμενοι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Σε κανονικούς ρυθμούς επιστρέφουν ορισμένοι εργαζόμενοι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τις εορταστικές ημέρες της Πρωτοχρονιάς ορισμένοι εργαζόμενοι αναμένεται να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους επαναλαμβάνοντας τις εργασιακές τους υποχρεώσεις ξεκινώντας από την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι η 2η Ιανουαρίου δεν θεωρείται επίσημη αργία, πολλά εμπορικά καταστήματα παραδοσιακά επιλέγουν να παραμείνουν κλειστά. Οι λόγοι ποικίλουν, από την ανάγκη ξεκούρασης των υπαλλήλων έως τη διεξαγωγή απογραφής αποθεμάτων.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις, τα περισσότερα σούπερ μάρκετ -με ελάχιστες εξαιρέσεις που πρέπει να επιβεβαιώσουν οι καταναλωτές μέσω επίσημων ιστοσελίδων- θα παραμείνουν κλειστά την 2η Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι, καθώς δεν πρόκειται για επίσημη αργία, όλες οι τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και οι ΕΛΤΑ θα λειτουργήσουν κανονικά την 2η Ιανουαρίου. Στον τομέα των Δήμων, η εξυπηρέτηση του κοινού τη δεύτερη ημέρα του έτους εξαρτάται από την απόφαση της δημοτικής αρχής. Επίσης, τόνισε ότι σε τράπεζες και ΕΛΤΑ θα πραγματοποιούνται κανονικά οι πληρωμές των τελών κυκλοφορίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση