HomeHL-WorldΟλυμπιονίκης της ποδηλασίας συνελήφθη για τον θάνατο της επίσης πρωταθλήτριας συζύγου του

Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας συνελήφθη για τον θάνατο της επίσης πρωταθλήτριας συζύγου του

Τη χτύπησε με όχημα, έξω από το σπίτι τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Ρόαν Ντένις συνελήφθη και κατηγορείται για τον θάνατο της συζύγου του, Μελίσα Χόσκινς, η οποία επίσης ήταν αθλήτρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ρόαν Ντένις χτύπησε τη σύζυγό του με ένα όχημα, σχεδόν μπροστά από το σπίτι τους στην Αδελαΐδα. Η Μελίσα Χόσκινς ήταν επίσης πρωταθλήτρια της ποδηλασίας. Είχε κατακτήσει πέντε μετάλλια σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχε συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Περίπου στις 20:00 του Σαββάτου οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, στο πολυτελές προάστιο Medindie. Η 32χρονη Χόσκινς είχε υποστεί βαριά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ο Ρόαν Ντένις συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο 33χρονος έχει αναδειχθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής- το 2018 και το 2019- ενώ έχει κατακτήσει δύο Ολυμπιακά μετάλλια, το ασημένιο στο Λονδίνο το 2012 και το χάλκινο στο Τόκιο το 2021.

Φέτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ευχαριστώντας τη σύζυγό του για τη στήριξή της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

 

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση