HomeHL-LifestyleSurvivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Survivor – Spoiler: Αυτοί είναι οι διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Ξεκινάει την Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ανάσα μακριά είμαστε από τον νέο κύκλο του Survivor. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιστρέφει για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου!

Η παραγωγή του παιχνιδιού έχει προσπαθήσει να κρατήσει τα ονόματα των παικτών επτασφράγιστα. Οι παίκτες που θα μπουν, για αρχή, στο παιχνίδι είναι συνολικά 24. Οι 12 απ’ αυτούς θα αγωνίζονται στην ομάδα των “Διασήμων”, ενώ οι άλλοι 12 θα βρίσκονται στην ομάδα των “Μαχητών”.

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο νέο κύκλο του παιχνιδιού, η ομάδα των “Διασήμων” θα αποτελείται τόσο από νέους παίκτες, όσο και από κάποιους παλιούς γνώριμους.

Συγκεκριμένα με βάση τα spoilers, οι 11 από τους 12 παίκτες των “Διασήμων” θα είναι οι εξής: Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Όλγα Πηλιάκη, Μαρία Αντωνά, Κρίστι Καθάργια, James Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Σάββας Γκέντσογλου, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Νίκος Γκάνος.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου για τους φετινούς παίκτες είχε αναφέρει: «Τους μαχητές τους ξέρω όλους, τους μελετάω ήδη. Έχω πάρει ένα σκληρό δίσκο και βλέπω τις συνεντεύξεις τους. Έχουμε πολύ καλό casting, έχουμε πολύ κόσμο διψασμένο να ζήσει την εμπειρία. Γνωρίζω κάποια ονόματα από τους διάσημους, αλλά δεν θα πω τίποτα εννοείται. Το έχουμε κρατήσει μυστικό και μου αρέσει έτσι όπως πάει».

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση